deze site wordt verzorgd door: tuinsites.nl wroeten.nl
suggesties van google:

Oogstfair op De Boschhoeve

2020

print
Locatie
Plaats
Wolfheze
Provincie
Gelderland
Website

Oogstfair op De Boschhoeve

Op zaterdag 12 september wil je de jaarlijkse Oogstfair op Kwekerij/Tuin De Boschhoeve echt niet missen. Het is namelijk een feest voor de zintuigen. Je kunt er ruiken, proeven, kijken én aanraken.

Gastkwekers en –telers komen met streekproducten, voorjaarsbollen, biologische groenten en kruiden. Wie de herfsttafel fraai wil aankleden kan kiezen uit uitbundige tuinboeketten, herfstkransen, decoratieve pompoenen en siervruchten. Ook tuintijdschriften, tuinkunst, brocante, keramiek, terracotta potten, zaden en handgesmeed tuingereedschap zijn ruim voorradig.

Stillevens
De tuinen van De Boschhoeve staan nog volop in bloei met een rijke oogst aan bloemen groenten, pompoenen en kruiden voor prachtige stillevens. Er kunnen nog steeds boeketten worden geplukt en de plantendokter geeft informatie voor de bestrijding van ziekten en plagen.

Begin of eindig je bezoek met een lekkere kop koffie of thee met wat zoets of kies voor een lekkere lunch met hartige soep en broodjes of een punt van onze heerlijke quiches.

Openingstijden en entree
De Oogstfair op zaterdag 12 september duurt van 10.00 tot 17.00 uur, de entree bedraagt € 4,= p.p. Kinderen tot 12 jaar gratis.

Opmerking

Hoewel we ons best doen alle informatie op deze site correct en up-to-date te houden, kan het voorkomen dat een activiteit niet (langer) plaatsvindt of een locatie niet meer te bezoeken is. We raden u daarom aan om, indien mogelijk, de informatie via telefoon, e-mail of website te verifiëren.

Locatie Kwekerij De Boschhoeve

Locatie
Adres
Boshoeve 3
PC/Plaats
6874 NB Wolfheze
Telefoon
026 4821231
E-mail
Website