deze site wordt verzorgd door: tuinsites.nl wroeten.nl
suggesties van google:

Zomerbloemenfestijn

t/m 2020

print
Locatie
Plaats
Wolfheze
Provincie
Gelderland
Website

Zomerbloemenfestijn

Wie van zomerbloemen houdt mag het zomerbloemenfestijn van Kwekerij/Tuin De Boschhoeve in Wolfheze niet missen!

Een bezoek aan de pluktuin van De Boschhoeve is een belevenis voor iedereen die houdt van zelf geplukte en geschikte boeketten. Er is ongelooflijk veel keus uit bloeiende vaste planten en eenjarigen als zinnia’s, cosmea’s, malva’s, zonnebloemen, dille, siertabak, sierlijke grassen en dahlia’s. Uiteraard zijn al deze bloemen onbespoten. Bezoekers kunnen naar hartenlust plukken.

De tuinen staan er in deze tijd van het jaar prachtig bij. De vele borders en de siermoestuin bieden volop inspiratie en de kwekerij biedt een uitgebreid assortiment vaste planten. De grote schuur met kleine winkeltjes vol brocante, serviezen, kaarten en (kraam)cadeautjes nodigt uit tot snuffelen. Een aansluitend kunnen bezoekers genieten van een kop koffie of thee met zoet of hartig lekkers.

Het zomerbloemenfestijn op De Boschhoeve is op vrijdag 31 juli en zaterdag 1 augustus en het weekend daarna op 7 en 8 augustus van 10.00-17.00 uur. De toegang is gratis.

 

Opmerking

Hoewel we ons best doen alle informatie op deze site correct en up-to-date te houden, kan het voorkomen dat een activiteit niet (langer) plaatsvindt of een locatie niet meer te bezoeken is. We raden u daarom aan om, indien mogelijk, de informatie via telefoon, e-mail of website te verifiëren.

Locatie Kwekerij De Boschhoeve

Locatie
Adres
Boshoeve 3
PC/Plaats
6874 NB Wolfheze
Telefoon
026 4821231
E-mail
Website