deze site wordt verzorgd door: tuinsites.nl wroeten.nl
suggesties van google:

TuinBraderie Odijk

t/m 2021

print
Locatie
Plaats
Odijk
Provincie
Utrecht
Website

TuinBraderie Odijk

De grootste TuinBraderie van Midden-Nederland in Odijk vindt in 2021 plaats op 15 & 16 mei.

In 2021 organiseren wij de 29e editie van deze TuinBraderie met prachtige stands met mooie planten, bloemen en tuinaccessoires. Hiernaast mogen (sport)verenigingen, en ‘goede doelen’ uit Odijk, Werkhoven en Bunnik zich presenteren. Het horecaplein biedt weer volop de gelegenheid aan bezoekers om de innerlijke mens te voorzien en te genieten van muzikale initiatieven met leuke kinderattracties en vermaak.

De TuinBraderie is een niet meer weg te denken gezellig evenement, ‘bekend tot ver buiten de regio’. Standhouders komen uit het hele land met planten en vanalles wat met tuin te maken heeft. Het is begonnen in 1991 bij gelegenheid van 10 jaar ’Aan de Vork’ een pannenkoekenboerderij, bedoeld als eenmalige gebeurtenis. Het was zo’n succes voor standhouders en publiek dat het een jaarlijkse traditie werd.

Het wordt weer een feest wat je niet mag missen!

Opmerking

Hoewel we ons best doen alle informatie op deze site correct en up-to-date te houden, kan het voorkomen dat een activiteit niet (langer) plaatsvindt of een locatie niet meer te bezoeken is. We raden u daarom aan om, indien mogelijk, de informatie via telefoon, e-mail of website te verifiëren.

Locatie Langs de Singel

Locatie
Adres
Singel
PC/Plaats
3984 PA Odijk
Telefoon
E-mail
Website