deze site wordt verzorgd door: tuinsites.nl wroeten.nl
suggesties van google:

Open Dag Nijmeegse Stadstuinen

2020

print
Locatie
Plaats
Nijmegen
Provincie
Gelderland
Website

Open Dag Nijmeegse Stadstuinen

Op zaterdag 13 juni 2020 van 10.00 – 17.00 uur vindt de 22ste Nijmeegse Open Tuinendag plaats.

Maak uw ronde langs meer dan 30 prachtige Nijmeegse stadstuinen en laat u zich inspireren door vele enthousiaste tuinliefhebbers!

Op de Nijmeegse Open Tuinendag krijgt u de kans om in de achtertuin van een wildvreemde te kijken. Verborgen achter oude- en nieuwe gevels treft u een diversiteit aan tuinen aan met mooie bloemen, struiken, fruitbomen en soms zelfs kippetjes. Deze diversiteit maakt de Nijmeegse Open Tuinendag zo uniek. Alle deelnemers tuinieren naar eigen inzicht en delen met u hun passie voor tuinieren.

Zet de datum in uw agenda en maak er een gezellige actieve dag van!

Brochures met route, adressen en tuinomschrijvingen zijn vanaf mei à € 3,00 verkrijgbaar bij Intratuin Malden, Intratuin Elst, VVV Nijmegen, Dekker v.d. Vegt Boekhandel Nijmegen en ‘Geknipt voor uw tuin’ in Lent.

Kijk voor meer informatie op www.nijmeegsestadstuinen.nl

 

Opmerking

Hoewel we ons best doen alle informatie op deze site correct en up-to-date te houden, kan het voorkomen dat een activiteit niet (langer) plaatsvindt of een locatie niet meer te bezoeken is. We raden u daarom aan om, indien mogelijk, de informatie via telefoon, e-mail of website te verifiëren.

Locatie Organisatie Open Dagen Nijmeegse Stadstuinen

Locatie
Adres
p/a Hazenkampseweg 114
PC/Plaats
6531 NN Nijmegen
Telefoon
024 - 356 58 83
E-mail
Website