deze site wordt verzorgd door: tuinsites.nl wroeten.nl
suggesties van google:

Betuwse Tuinenroute 2020

t/m 2020

print
Locatie
Plaats
Kesteren
Provincie
Gelderland
Website

Betuwse Tuinenroute 2020

Op zaterdag 13 en zondag 14 juni stellen een aantal tuinliefhebbers in de Betuwe hun tuinen weer (gratis) open tussen 10:00 tot 17:00 uur.

De Betuwse Tuinenroute bestaat reeds 25 jaar. De deelnemende tuineigenaren stellen hierbij gedurende twee weekeinden per jaar, in juni en augustus, hun tuin gastvrij en kosteloos open. Het aantal deelnemende tuineigenaren aan de Betuwse Tuinenroute wisselt per jaar, in 2020 zijn het er 13.

De tuinen liggen verspreid over de Betuwe, tussen Arkel en Hemmen. De tuinen, herkenbaar aan een groene banier, zijn allemaal heel verschillend van aard. Kortom, iedereen kan genieten en inspiratie opdoen!

Alle deelnemers doen hun uiterste best om de tuin zo goed mogelijk te verzorgen. Er is veel kennis aanwezig over het beheer en de beplanting, de eigenaren delen die kennis graag met de bezoekers. Bovendien realiseert eenieder zich dat bezoekers van heinde en verre komen om de tuinen te bezoeken.

Gastvrijheid staat dan ook hoog in het vaandel van alle deelnemende tuineigenaren!

Zie www.betuwsetuinenroute.nl voor een overzicht en beschrijving van de deelnemende tuinen

Opmerking

Hoewel we ons best doen alle informatie op deze site correct en up-to-date te houden, kan het voorkomen dat een activiteit niet (langer) plaatsvindt of een locatie niet meer te bezoeken is. We raden u daarom aan om, indien mogelijk, de informatie via telefoon, e-mail of website te verifiëren.

Locatie Geertestuin

Locatie
Adres
Schaapsteeg 1
PC/Plaats
4041 AT Kesteren
Telefoon
E-mail
Website