deze site wordt verzorgd door: tuinsites.nl wroeten.nl
suggesties van google:

Westerwolde rijgt

t/m 2020

print
Locatie
Plaats
Westerwolde
Provincie
Groningen
Website

Westerwolde rijgt

Westerwolde rijgt, tien dagen tuinen en kunst

Tien dagen lang zetten de eigenaren van 26 prachtige tuinen en locaties hun tuinhek, deur of poort wagenwijd open! Iedere locatie is bovendien het decor voor kunstexposities in tuin, schuur of serre. Elke tuin is anders, achter elk hek wacht een verrassing! Natuurlijk zorgt de organisatie voor een gevarieerd muziekprogramma, op verrassende plekken. Van pop tot klassiek, van solo tot koor.

Dit unieke tuin- en kunstevenement wordt gehouden in de regio Westerwolde, Oost Groningen. De toegang is gratis.

Zie de website voor de route.


Fair
Op woensdag 24 juni wordt naast Gasterij Natuurlijk Smeerling de Westerwolde Rijgt FAIR gehouden; groen en kunstzinnig. Meer dan 70 kramen in het beschermde dorpsgezicht van Smeerling, tussen eeuwenoude boerderijen en natuur.

De Westerwolde rijgt FAIR is onderdeel van het tiendaags tuin- en kunstevenement ‘Westerwolde rijgt’ in de regio Westerwolde, Oost Groningen.

Entree €2,50 p.p; kinderen tot 12 jaar gratis.

 

Opmerking

Hoewel we ons best doen alle informatie op deze site correct en up-to-date te houden, kan het voorkomen dat een activiteit niet (langer) plaatsvindt of een locatie niet meer te bezoeken is. We raden u daarom aan om, indien mogelijk, de informatie via telefoon, e-mail of website te verifiëren.

Locatie Burcht Wedde

Locatie
Adres
Hoofdweg 7
PC/Plaats
9698 AA Wedde
Telefoon
(0597)563070
E-mail
Website