deze site wordt verzorgd door: tuinsites.nl wroeten.nl
suggesties van google:

Herfsttuinenmarathon Het Tuinpad Op

t/m 2020

print
Locatie
Plaats
Winschoten
Provincie
Groningen
Website

Herfsttuinenmarathon Het Tuinpad Op

HET TUINPAD OP - IN NACHBARS GARTEN zet zich in voor het openstellen van bezienswaardige particuliere tuinen en het onder de aandacht brengen van bijzondere openbare tuinen en parken in Groningen, Drenthe en Noordwest Duitsland en op deze wijze zowel de tuincultuur te bevorderen alsook grensoverschrijdende contacten te stimuleren. De openstelling van particuliere tuinen is in vele Europese landen inmiddels een bekend fenomeen, maar HET TUINPAD OP - IN NACHBARS GARTEN is uniek omdat deze Stichting grensoverschrijdend werkzaam is.

Tweejaarlijks wordt een tuinengids uitgegeven. Het boekje heeft een handzaam formaat met 180 bladzijden op A5 formaat en is tweetalig (Nederlands en Duits). De gids bevat informatie over alle 130 aangesloten tuinen en van elke tuin een kleurenfoto. Met behulp van een kaartje, pictogrammen en teksten met praktische informatie zoals openingsdagen is snel te zien wat er verwacht kan worden. Alle aangesloten tuinen worden regelmatig door de stichting beoordeeld om de kwaliteit en de bezienswaardigheid te waarborgen.

Jaarlijks organiseert de stichting zgn. ‘Tuinenmarathons’ (lente, zomer, herfst). Tijdens deze weekenden zijn een groot aantal tuinen zonder afspraak te bezoeken. Op www.hettuinpadop.nl vindt u de deelnemende tuinen.

2020

lentetuinenmarathon Nederland & Duitsland 25 & 26 april

zomertuinenmarathon Nederland 20 & 21 juni

zomertuinenmarathon Duitsland 27 & 28 juni

herfsttuinenmarathon 3 & 4 oktober Nederland & Duitsland

Steeds van 11.00 tot 17.00 uur.

Opmerking

Hoewel we ons best doen alle informatie op deze site correct en up-to-date te houden, kan het voorkomen dat een activiteit niet (langer) plaatsvindt of een locatie niet meer te bezoeken is. We raden u daarom aan om, indien mogelijk, de informatie via telefoon, e-mail of website te verifiëren.

Locatie Wubsbos

Locatie
Adres
St. Vitusholt 86
PC/Plaats
9673 AK Winschoten
Telefoon
0597 420896
E-mail
Website