deze site wordt verzorgd door: tuinsites.nl wroeten.nl
suggesties van google:

Oogstfair op De Boschhoeve

2019

print
Locatie
Plaats
Wolfheze
Provincie
Gelderland
Website

Oogstfair op De Boschhoeve

De jaarlijkse Oogstfair op Kwekerij/Tuin De Boschhoeve op zaterdag 14 september mag je beslist niet missen. Het is een feest voor de zintuigen; ruiken, proeven, kijken en aanraken.

Zo zijn er stands met diverse streekproducten als knoflooksoorten, paddenstoelen, bessen, bijzonder smakelijke aardappel- en appelrassen, vruchtensappen, jams en chutneys, zuivel, worst en kaas en producten van de imker.

Gastkwekers komen met voorjaarsbollen en -knollen, biologische groenten en kruiden.

Wie de herfsttafel fraai wil aankleden kan kiezen uit uitbundige tuinboeketten, herfstkransen, decoratieve pompoenen en siervruchten. Ook tuintijdschriften, tuinkunst, brocante, keramiek, terracotta potten, zaden en handgesmeed tuingereedschap zijn ruim voorradig.

Stillevens
De tuinen van De Boschhoeve staan nog volop in bloei. In de ‘mooie moestuin’ zorgt de rijke oogst aan groenten, pompoenen, kruiden en bloemen voor prachtige stillevens. In de pluktuin kunnen nog steeds volop boeketten in alle kleuren worden geplukt. De plantendokter biedt advies en informatie bij ziekten en plagen. Breng voor het gemak een stukje van de aangetaste plant mee.

Tot slot is het goed toeven in de theeschenkerij voor koffie of thee met heerlijke koek, cake of taart, soep, lekkere broodjes en quiches.

Openingstijden en entree
De Oogstfair op zaterdag 14 september duurt van 10.00 tot 17.00 uur, de entree bedraagt € 4,= p.p. Kinderen tot 12 jaar gratis.

 

Opmerking

Hoewel we ons best doen alle informatie op deze site correct en up-to-date te houden, kan het voorkomen dat een activiteit niet (langer) plaatsvindt of een locatie niet meer te bezoeken is. We raden u daarom aan om, indien mogelijk, de informatie via telefoon, e-mail of website te verifiëren.

Locatie Kwekerij De Boschhoeve

Locatie
Adres
Boshoeve 3
PC/Plaats
6874 NB Wolfheze
Telefoon
026 4821231
E-mail
Website