deze site wordt verzorgd door: tuinsites.nl wroeten.nl
suggesties van google:

Open tuin

2019

print
Locatie
Plaats
Kraggenburg
Provincie
Flevoland
Website

Mededeling

Vanwege de uitbraak van het Corona-virus zijn verschillende activiteiten afgelast. Informeer daarom - indien mogelijk - via telefoon of website of de activiteit nog doorgang vindt.


Open tuin

Grote tuin van 5500 m2 met een weelderige en natuurlijke uitstraling. De tuin bestaat uit een boomgaard met kippenverblijf, tuin in cottagestijl, prairietuin en boog van 26 meter lang met o.a. rozen, clematissen en blauwe regen.

Daarnaast een vijvertuin, een vrijstaande kas en een muurkas en rondom het huis kleurrijke borders.

Tenslotte een zonneterras, een schaduwterras onder vier dakplatanen en meerdere karakteristieke en grote bomen, waaronder een treurwil, drie cercisbomen, meerstammige taxusbomen en een spekkers.

Deze bomen zijn aangeplant bij de aanleg van het erf in 1954, evenals de imposante beukenhaag naast het huis.

De verschillende delen van de tuin zijn verbonden door middel van schelpenpaden. Op het verharde erf en de terrassen staan verschillende kuipplanten, zoals Brugmansia, Dahlia, Canna en Agapanthus.

Deze open tuin dag wordt gehouden op het moment, dat het hoog zomer is. Vele vaste planten en zeker de eenjarigen, zoals Nicotiana, Cosmos, Calendula en Lathyrus staan volop in bloei.

Opmerking

Hoewel we ons best doen alle informatie op deze site correct en up-to-date te houden, kan het voorkomen dat een activiteit niet (langer) plaatsvindt of een locatie niet meer te bezoeken is. We raden u daarom aan om, indien mogelijk, de informatie via telefoon, e-mail of website te verifiëren.

Locatie Pronkjewail op ’t Nije Laand

Locatie
Adres
Hertenweg 5
PC/Plaats
8317 PM Kraggenburg
Telefoon
E-mail
Website