deze site wordt verzorgd door: tuinsites.nl wroeten.nl
suggesties van google:

Zomerbloemenfestijn op De Boschhoeve

t/m 2019

print
Locatie
Plaats
Wolfheze
Provincie
Gelderland
Website

Mededeling

Vanwege de uitbraak van het Corona-virus zijn verschillende activiteiten afgelast. Informeer daarom - indien mogelijk - via telefoon of website of de activiteit nog doorgang vindt.


Zomerbloemenfestijn op De Boschhoeve

Wie van zomerbloemen houdt mag op vrijdag 2 en 9 augustus en zaterdag 3 en 10 augustus het zomerbloemenfestijn van Kwekerij/Tuin De Boschhoeve in Wolfheze niet missen!

De allermooiste bloemen voor boeketten
Hoogzomer is de beste tijd voor een bezoek aan de pluktuin van de Boschhoeve. Er is volop keuze uit bloeiende vaste planten en eenjarigen als zinnia’s, cosmea’s, malva’s, zonnebloemen, dille, siertabak, sierlijke grassen en dahlia’s. Uiteraard zijn al deze bloemen onbespoten. Bezoekers kunnen naar hartenlust plukken. Of je nu gaat voor een boeket op kleur of juist alle kleuren door elkaar, er valt heel wat te kiezen.

Hoog zomer is ook de tijd voor gladiolen. Op het erf kun je een eigen gladiolenboeket samenstellen in heel veel kleuren. Wie kiezen moeilijk vindt kan een kant en klaar boeket uitzoeken bij tuinvrouw Anke Pols.

Inspiratie opdoen
De tuinen staan er in deze tijd van het jaar prachtig bij. De grote borders en de siermoestuin bieden volop inspiratie voor een (her)inrichting van de eigen tuin. De kwekerij biedt een aantrekkelijk en uitgebreid assortiment vaste planten en volop bloeiende dahliaplanten van goede kwaliteit. De grote schuur nodigt uit tot snuffelen en de theeschenkerij verwent bezoekers met koffie en thee met zoete lekkernijen of een hartige lunch.

Het Zomerbloemenfestijn op 2 , 3, 9 en 10 augustus is geopend van 10.00-17.00 uur. De toegang is gratis.

Opmerking

Hoewel we ons best doen alle informatie op deze site correct en up-to-date te houden, kan het voorkomen dat een activiteit niet (langer) plaatsvindt of een locatie niet meer te bezoeken is. We raden u daarom aan om, indien mogelijk, de informatie via telefoon, e-mail of website te verifiëren.

Locatie Kwekerij De Boschhoeve

Locatie
Adres
Boshoeve 3
PC/Plaats
6874 NB Wolfheze
Telefoon
026 4821231
E-mail
Website