deze site wordt verzorgd door: tuinsites.nl wroeten.nl
suggesties van google:

Open tuindagen

t/m 2019

print
Locatie
Plaats
`s Gravenmoer
Provincie
Noord Brabant
Website

Mededeling

Vanwege de uitbraak van het Corona-virus zijn verschillende activiteiten afgelast. Informeer daarom - indien mogelijk - via telefoon of website of de activiteit nog doorgang vindt.


Open tuindagen

Op zaterdag 6 en zondag 7 juli heeft De Tuynkamer haar jaarlijkse cpen tuindagen. De Tuynkamer is een Engelse cottage tuin met diverse tuinkamers. Ze heeft o.a. een rosarium, een grijze verstilde tuin, een blauw-gele bordertuin, vlammende borders en een barok rozenprieel. De intieme tuinkamers hebben elk een andere sfeer. Kom kijken, geniet en rust uit in de Victoriaanse orangerie.

Voor een voorproefje: https://binnenstebuiten.kro-ncrv.nl/fragmenten/de-tuynkamer

Tijdens dit weekend zijn er nog een zestal andere tuinen open in de directe omgeving (tuinen Midden-Brabant). Een route is in de tuin verkrijgbaar.

Per tuin entree €2,50.

Opmerking

Hoewel we ons best doen alle informatie op deze site correct en up-to-date te houden, kan het voorkomen dat een activiteit niet (langer) plaatsvindt of een locatie niet meer te bezoeken is. We raden u daarom aan om, indien mogelijk, de informatie via telefoon, e-mail of website te verifiëren.

Locatie De Tuynkamer

Locatie
Adres
Vaartweg 35
PC/Plaats
5109 RB `s Gravenmoer
Telefoon
0162-322665 of 06-20 45 71 85
E-mail
Website