deze site wordt verzorgd door: tuinsites.nl wroeten.nl
suggesties van google:

Nijmeegse Open Tuinendag

2019

print
Locatie
Plaats
Nijmegen
Provincie
Gelderland
Website

Mededeling

Vanwege de uitbraak van het Corona-virus zijn verschillende activiteiten afgelast. Informeer daarom - indien mogelijk - via telefoon of website of de activiteit nog doorgang vindt.


Nijmeegse Open Tuinendag

Op zaterdag 8 juni a.s. openen een 30 tal tuinliefhebbers hun poorten tijdens de 21ste editie van de Nijmeegse Open Tuinendag. Tussen 10.00 – 17.00 uur bent u welkom om een kijkje te nemen en geïnspireerd te raken door tuinen in allerlei maten en vormen.

In zowel Nijmegen als Lent heeft u op deze dag de kans eens in de achtertuin van een wildvreemde te kijken. Verborgen achter oude en nieuwe gevels treft u een diversiteit aan tuinen aan. Van hele grote tuinen aan de rand van het bos, historische tuinen in het centrum tot aan nieuwe stadstuinen in de nieuwbouw van Lent. Juist deze diversiteit maakt de Nijmeegse Open Tuinendag zo uniek.

Alle deelnemers tuinieren op hun eigen manier en naar eigen inzicht, maar wat zij delen is hun passie voor tuinieren. Bent u nieuwsgierig naar hoe anderen tuinieren of heeft u inspiratie nodig?

Wees dan welkom in de Nijmeegse en Lentse tuinen!

Brochures met adressen en tuinomschrijvingen zijn vanaf heden mei à € 3,00 verkrijgbaar bij Intratuin Malden, Intratuin Elst, VVV Rijk van Nijmegen, Dekker v.d. Vegt Boekverkopers te Nijmegen en ‘Geknipt voor uw tuin’ in Lent.

Kijk voor meer informatie op www.nijmeegsestadstuinen.nl

 

Opmerking

Hoewel we ons best doen alle informatie op deze site correct en up-to-date te houden, kan het voorkomen dat een activiteit niet (langer) plaatsvindt of een locatie niet meer te bezoeken is. We raden u daarom aan om, indien mogelijk, de informatie via telefoon, e-mail of website te verifiëren.

Locatie Organisatie Open Dagen Nijmeegse Stadstuinen

Locatie
Adres
p/a Hazenkampseweg 114
PC/Plaats
6531 NN Nijmegen
Telefoon
024 - 356 58 83
E-mail
Website