deze site wordt verzorgd door: tuinsites.nl wroeten.nl
suggesties van google:

Open tuin en park

2019

print
Locatie
Plaats
Bocholt
Provincie
Noordrijn-Westfalen (D)
Website

Open tuin en park

Op zondag, 2 juni van uur 11 - 18 opend Gut Heidefeld net over de grens in Duitsland/Bocholt vlak bij Dinxperlo zijn 7000 m² grote park en tuin. Zelfs het privétuin kan op deze dag bezichtigd worden. Een dagje uit kan prima met een bezoek aan het café gekombineerd worden, waar met goed weer ook het buitenterras geopend is.

Het park is naar inspiratie van engelse tuinen en parken uit de jaren 18e en 19e eeuw aangelegd.

Deze omvat verschillende bereiken/themas. Hierdoor ontstaat door de verschillende planten een harmonische compositie, met onder andere rhododendrons, de vijver, de bostuin, de winterwalk, de orangerie en het theehuis.

Het entree voor de parkbezichtiging is EUR 3,00 p.p. Parkeerplaatsen bevinden zich voor het café. Vanaf Dinxperlo rijdt de stadsbus richting Bocholt en stopt vlak bij Heidefeld (Spork/Kirche (kerk).

Fietsroutes en meer informatie over Gut Heidefeld en het café: zie website.

Opmerking

Hoewel we ons best doen alle informatie op deze site correct en up-to-date te houden, kan het voorkomen dat een activiteit niet (langer) plaatsvindt of een locatie niet meer te bezoeken is. We raden u daarom aan om, indien mogelijk, de informatie via telefoon, e-mail of website te verifiëren.

Locatie Gut Heidefeld

Locatie
Adres
Am Wielbach 7c
PC/Plaats
46399 Bocholt
Telefoon
0049-2871-27 49 115
E-mail
Website