deze site wordt verzorgd door: tuinsites.nl wroeten.nl
suggesties van google:

Open Tuinen Weekend

t/m 2019

print
Locatie
Plaats
Hengelo en omgeving
Provincie
Overijssel
Website

Mededeling

Vanwege de uitbraak van het Corona-virus zijn verschillende activiteiten afgelast. Informeer daarom - indien mogelijk - via telefoon of website of de activiteit nog doorgang vindt.


Open Tuinen Weekend

In het weekend van 15 en 16 juni zijn er in heel Nederland vele tuinen gratis te bezichtigen tijdens het Open Tuinen Weekend van Groei & Bloei.

De G&B-afdeling Hengelo e.o. heeft in samenwerking met de Eigen(zinnige) tuinen dit jaar totaal 23 tuinen die op zaterdag 15 en/of zondag 16 juni zijn opengesteld.

Het gaat om heel diverse tuinen, met ook heel verschillende afmetingen: parkachtige tuinen, stadstuinen, tuinen met veel bloemen, tuinen met veel groen, met groente … Kortom verrassingen in Hengelo en omgeving.

U bent welkom “achter de poorten” tussen 10.00 uur en 17.00u. Vaak staat er een kopje koffie klaar. Maak kennis met de passie van de tuinman en/of /-vrouw en laat u informeren over de totstandkoming en het onderhoud van zijn/haar tuin. Het thema dit jaar is “de levende tuin” waarbij de tuinen steeds meer een paradijsje gaan vormen voor het bodemleven, vlinders, bijen, insecten en vogels.

De “Eigen(zinnige) tuinen” zijn alleen in Hengelo en op zaterdag open, de meeste tuinen van Groei & Bloei zijn het gehele weekend open en bevinden zich in Hengelo e.o.

Voor meer informatie en een overzicht van de opengestelde tuinen zie:

Groei & Bloei Hengelo: www.hengelo.groei.nl

Op de website van Groei & Bloei kunt u printversies afdrukken van alle opengestelde tuinen.

Opmerking

Hoewel we ons best doen alle informatie op deze site correct en up-to-date te houden, kan het voorkomen dat een activiteit niet (langer) plaatsvindt of een locatie niet meer te bezoeken is. We raden u daarom aan om, indien mogelijk, de informatie via telefoon, e-mail of website te verifiëren.

Locatie Tuin van Ria en Nelson Spruit

Locatie
Adres
Drienerparkweg 3
PC/Plaats
7552 EA Hengelo
Telefoon
E-mail
Website