deze site wordt verzorgd door: tuinsites.nl wroeten.nl
suggesties van google:

Plantenfestijn

2019

print
Locatie
Plaats
Sprang-Capelle
Provincie
Noord Brabant
Website

Mededeling

Vanwege de uitbraak van het Corona-virus zijn verschillende activiteiten afgelast. Informeer daarom - indien mogelijk - via telefoon of website of de activiteit nog doorgang vindt.


Plantenfestijn

Plantenfestijn Groei & Bloei

Op zaterdag 15 juni 2019 organiseert Groei & Bloei De Langstraat een plantenfestijn.

Dit gezellige festijn zal worden gehouden op het terrein van kwekerij Struijk, Nieuwevaart 62 in Sprang-Capelle, van 10.00 tot 16.00 uur. Entree is gratis.

Volg de gele bordjes richting de locatie, op de Maasroute afslag 36 Dussen/Sprang-Capelle.

Als afsluiting van de Nationale Tuinweek wordt deze activiteit georganiseerd. Hier kun je terecht voor leuke vaste planten, struiken en (fruit)bomen, Hortensia’s en ook bijzondere éénjarigen, agapanthussen en dahlia’s en nog veel meer.

Veel van deze planten zijn opgekweekt door leden van Groei & Bloei De Langstraat, de vereniging voor mensen met groene vingers. Ook zijn er diverse professionele kwekers aanwezig.

Het honinghuisje is aanwezig met een gezellige stand waar je alles over bijen en honing te weten komt. Het thema is dit jaar “de levende tuin” en dat willen we graag demonstreren.

De kinderboerderij zal daarom ook vertegenwoordigd zijn met kleine dieren. Neem dus gerust uw [klein]kinderen mee voor een leuk en informatief uitje.

Nelleke Haverhals, bekend van “ROOS”, een landelijke strip, zal een kleine aquarel workshop verzorgen.

Voor al je tuinvragen en tuinplannen kun je terecht bij tuin-ontwerper Erwin Struijk, hij maakt zo een tuinschets voor je.

Er is natuurlijk ook van alles voor de innerlijke mens zoals koffie/thee en taart. Graag verrassen we u ook dit jaar met kleine hapjes uit de groententuin.

Kijk op www.delangstraat.groei.nl voor de complete deelnemerslijst.

De eerste honderd bezoekers mogen een leuk plantje uitzoeken naast de stand van Groei & Bloei.

Opmerking

Hoewel we ons best doen alle informatie op deze site correct en up-to-date te houden, kan het voorkomen dat een activiteit niet (langer) plaatsvindt of een locatie niet meer te bezoeken is. We raden u daarom aan om, indien mogelijk, de informatie via telefoon, e-mail of website te verifiëren.

Locatie Boomkwekerij Struijk

Locatie
Adres
Nieuwevaart 62
PC/Plaats
5161AS Sprang-Capelle
Telefoon
E-mail
Website