deze site wordt verzorgd door: tuinsites.nl wroeten.nl
suggesties van google:

Open Tuinendag Driebergen

2019

print
Locatie
Plaats
Driebergen
Provincie
Utrecht
Website

Mededeling

Vanwege de uitbraak van het Corona-virus zijn verschillende activiteiten afgelast. Informeer daarom - indien mogelijk - via telefoon of website of de activiteit nog doorgang vindt.


Open Tuinendag Driebergen

Open tuinendag Driebergen-Rijsenburg

Op zaterdag 22 juni 2019 van 10.00 uur tot 17.00 uur organiseert 3Flora weer de Open tuinendag in Driebergen-Rijsenburg.

Er zijn circa dertien tuinen te bezichtigen aan de noordwestelijke kant van Driebergen. Een leuke gelegenheid om met het gezin of een tuinvriend(in) een dag lang te genieten van prachtige tuinen, ideeen op te doen en uw hobby te delen met anderen!

Bezoek vanaf half juni onze website: www.3flora.nl voor een impressie van de opengestelde tuinen.

Het toegangsbewijs met de adressen van alle tuinen is tussen 10.00 uur en 14.00 uur voor 6,50 (en 4,50 voor leden) te koop bij de 3Flora kraam op Winkelcentrum De Sluis. U ontvangt naast de routebeschrijving en omschrijving van alle te bezoeken tuinen ook diverse aardige attenties van onze sponsoren.

Opmerking

Hoewel we ons best doen alle informatie op deze site correct en up-to-date te houden, kan het voorkomen dat een activiteit niet (langer) plaatsvindt of een locatie niet meer te bezoeken is. We raden u daarom aan om, indien mogelijk, de informatie via telefoon, e-mail of website te verifiëren.

Locatie Winkelcentrum de Sluis

Locatie
Adres
De Sluis
PC/Plaats
3972 CV Driebergen
Telefoon
E-mail
Website