deze site wordt verzorgd door: tuinsites.nl wroeten.nl
suggesties van google:

Feestelijke meimarkt op De Boschhoeve

2019

print
Locatie
Plaats
Wolfheze
Provincie
Gelderland
Website

Feestelijke meimarkt op De Boschhoeve

Op zaterdag 25 mei viert kwekerij/tuin De Boschhoeve in Wolfheze het dertigjarig bestaan van de kwekerij. Dit doen ze tijdens een extra feestelijke Meimarkt, samen met een uitgelezen gezelschap van gastkwekers, groendecorateurs en gastsprekers. Voor iedere 50e bezoeker is er een verrassing.

Overal op het terrein, zowel binnen als buiten, staan kramen met mooie, praktische en bijzondere tuinartikelen. Denk daarbij aan aardewerken potten, keramiek, gereedschap, meststoffen, kaarten, tuinboeken en -tijdschriften, rozen- en clematissteunen. Er kan worden geproefd van ambachtelijke producten als boerenkaas, vruchtensappen, aardbeien, jams, chutneys en honing. De tuinen bieden volop inspiratie voor tuin en terras.

Jubileum-boeket
Vanwege het jubileum ontvangt elke 50e bezoeker van de markt een Boschhoeve-tuinboeket. Kijk voor een uitgebreid overzicht van alle gastkwekers, groendecorateurs, tuinboekenschrijvers en andere jubileumgasten op de website www.boschhoeve.nl . De ‘plantendokter’ geeft informatie en advies bij vragen over ziekten en plagen in uw tuin. Neem als dat kan een stukje mee van de betreffende plant.

Modeste Herwig
We noemen alvast de lezing om 11.30 uur van groenboekenauteur en fotograaf Modeste Herwig. Zij vertelt over kleurgebruik in de tuin en het combineren van planten

Wie zijn of haar tuinhart heeft opgehaald aan al dat moois, kan terecht in de theeschenkerij voor koffie en thee met wat lekkers of een lekkere lunch. De Meimarkt op 25 mei is geopend van 10.00-17.00 uur. De entree op 25 mei bedraagt € 4,- p.p. Kinderen tot 12 jaar gratis.

Kwekerij/Tuin De Boschhoeve

Dineke Logtenberg

Boshoeve 3, 6874 NB Wolfheze

Tel. 026-4821231

Website: www.boschhoeve.nl

 

Opmerking

Hoewel we ons best doen alle informatie op deze site correct en up-to-date te houden, kan het voorkomen dat een activiteit niet (langer) plaatsvindt of een locatie niet meer te bezoeken is. We raden u daarom aan om, indien mogelijk, de informatie via telefoon, e-mail of website te verifiëren.

Locatie Kwekerij De Boschhoeve

Locatie
Adres
Boshoeve 3
PC/Plaats
6874 NB Wolfheze
Telefoon
026 4821231
E-mail
Website