deze site wordt verzorgd door: tuinsites.nl wroeten.nl
suggesties van google:

Beemster Tuinenweekend

t/m 2019

print
Locatie
Plaats
Beemster
Provincie
Noord Holland
Website

Mededeling

Vanwege de uitbraak van het Corona-virus zijn verschillende activiteiten afgelast. Informeer daarom - indien mogelijk - via telefoon of website of de activiteit nog doorgang vindt.


Beemster Tuinenweekend

Beemster Tuinenweekend op zondag 9 juni en maandag 10 juni 2019 (1e en 2e Pinksterdag) van 10.00 tot 17.00 uur.

Dit jaar stellen weer tien enthousiaste Beemster- tuineigenaren hun tuin open voor belangstellende tuinliefhebbers. De tuinen zijn zeer verschillend van grootte en hebben allen een eigen karakter: een vaste planten tuin, een bloemige border tuin, vijvertuin, oude fruitbomen tuin enz. Er is voor iedereen wel iets bij om ideeën op te doen wat betreft bijvoorbeeld beplanting, aanleg vijver, verzorging gazon of bestrating.

Bij iedere deelnemende tuin is een passe-partout te koop voor € 3,-- per persoon en deze geeft beide dagen toegang tot de onderstaand genoemde tuinen. Op het passe-partout staat een overzicht en een korte beschrijving van de tuinen alsmede een plattegrond van de Beemster.

De route is goed te doen met de fiets (± 20 km). U krijgt dan een goede indruk van de mooie Beemsterpolder, die tot het Werelderfgoed behoort. Met de auto is al dat moois ook te bewonderen.

U kunt starten bij de tuin van

Chris en Mies Demoed
Purmerenderweg 59
1461 DE Zuidoostbeemster

Opmerking

Hoewel we ons best doen alle informatie op deze site correct en up-to-date te houden, kan het voorkomen dat een activiteit niet (langer) plaatsvindt of een locatie niet meer te bezoeken is. We raden u daarom aan om, indien mogelijk, de informatie via telefoon, e-mail of website te verifiëren.

Locatie Tuin van de familie Démoed

Locatie
Adres
Purmerenderweg 59
PC/Plaats
1461 DE Zuidoostbeemster
Telefoon
0299 427578
E-mail
Website