deze site wordt verzorgd door: tuinsites.nl wroeten.nl
suggesties van google:

Lentemarkt

2019

print
Locatie
Plaats
Wolfheze
Provincie
Gelderland
Website

Lentemarkt

Op zaterdag 20 april zet Kwekerij/Tuin De Boschhoeve in Wolfheze de vroege bloeiers in de schijnwerpers.

April is een goede maand voor zomerbollen, -knollen en bosanemoontjes, vroeg bloeiende schaduwplanten en de eerste kruiden en eenjarigen. Als de grond warm genoeg is kan er namelijk al volop worden geplant. Ook gastkwekers presenteren (historische) bollen en knollen, grote bossen tulpen , primula’s, heem- en rotsplanten.

Agrarische bedrijven van Vereniging ‘Toer de Boer ’ komen met ambachtelijk bereide lekkernijen. Bert Loman houdt een expositie van bijzondere objecten van natuurlijk materiaal.

In de tuinen kunnen bezoekers alvast genieten van vroeg bloeiende heesters en vaste planten. Honderden bloeiende tulpen, bosanemonen, kievietsbloemen en narcissen zorgen voor kleur.

In de grote schuur valt het nodige te snuffelen tussen de groente- en bloemenzaden, tuingereedschap van Sneeboer, Engelse gieters, Friese bleekpotten en oude veiling- en magazijnkisten.

Diverse brocante- hoekjes zijn heringericht met aantrekkelijke vondsten uit binnen- en buitenland, handgemaakte cadeautjes en kaarten. In de theeschenkerij is volop lekkers verkrijgbaar.

De Lentemarkt is op zaterdag 20 april geopend van 10.00-17.00 uur. De toegang is gratis.

 

Opmerking

Hoewel we ons best doen alle informatie op deze site correct en up-to-date te houden, kan het voorkomen dat een activiteit niet (langer) plaatsvindt of een locatie niet meer te bezoeken is. We raden u daarom aan om, indien mogelijk, de informatie via telefoon, e-mail of website te verifiëren.

Locatie Kwekerij De Boschhoeve

Locatie
Adres
Boshoeve 3
PC/Plaats
6874 NB Wolfheze
Telefoon
026 4821231
E-mail
Website