deze site wordt verzorgd door: tuinsites.nl wroeten.nl
suggesties van google:

TuinBraderie Odijk

t/m 2019

print
Locatie
Plaats
Odijk
Provincie
Utrecht
Website

TuinBraderie Odijk

Zaterdag 18 en Zondag 19 mei wordt weer de bekende Tuinbraderie gehouden.

De TuinBraderie is een niet meer weg te denken gezellig evenement: ‘bekend tot ver buiten de regio’. Standhouders komen uit het hele land met planten en van alles wat te maken heeft met de tuin. Heel even leek de TuinBraderie niet door te gaan. Vanuit het dorp is het initiatief genomen het evenement weer van en voor Odijk te maken.

Zaterdag 18 en zondag 19 mei 2019 vindt de 28e editie plaats. Het wordt wederom een TuinBraderie met prachtige stands, mooie planten, bloemen en versieringen.

Maar er wordt ook iets nieuws toegevoegd: (sport)verenigingen, scholen en ‘goede doelen’ uit Odijk, Werkhoven en Bunnik worden uitgenodigd en krijgen ruimte zich te presenteren, er komen laagdrempelige kinderattracties, de gemeentelijke horeca krijgt de gelegenheid bezoekers te verwennen en er komt een podium waarop muzikale initiatieven uit de gemeente zich kunnen laten horen.

Het moet een feest worden. Een jaarlijks feest wat je niet mag missen!

Opmerking

Hoewel we ons best doen alle informatie op deze site correct en up-to-date te houden, kan het voorkomen dat een activiteit niet (langer) plaatsvindt of een locatie niet meer te bezoeken is. We raden u daarom aan om, indien mogelijk, de informatie via telefoon, e-mail of website te verifiëren.

Locatie Langs de Singel

Locatie
Adres
Singel
PC/Plaats
3984 PA Odijk
Telefoon
E-mail
Website