deze site wordt verzorgd door: tuinsites.nl wroeten.nl
suggesties van google:

Open voorjaarsweekenden

t/m 2019

print
Locatie
Plaats
Wolfheze
Provincie
Gelderland
Website

Open voorjaarsweekenden

Inspiratie opdoen voor het nieuwe tuinseizoen? Kom in de maand april op zaterdag of zondag naar de open voorjaarsweekenden op Kwekerij/Tuin De Boschhoeve in Wolfheze.

Passie voor bloembollen
In de tuinen zijn inspirerende voorbeelden te zien van uitbundig bollengebruik. Zo wordt de nog kale moestuin opgefleurd door honderden tulpen in warme en koele kleurenschema’s. In de boomgaard bloeien talloze narcissen, blauwe druifjes, lage tulpjes en anemoontjes.

In de schaduwtuin staan tussen de voorjaarsbloeiende vaste planten grote plakken bosanemoon, hondstand en boshyacint. In het gazon zijn banen uitgespaard voor alleen maar witte narcissen. En overal staan tafels met terracotta potten vol kleurrijke combinaties van bloembollen- en vroege bloeiers.

Snuffelen
In de grote schuur vinden liefhebbers de vernieuwde collectie brocante uit binnen- en buitenland, serviesgoed, zelf gemaakte cadeautjes, kaarten en lekkere jams en chutneys.

Bert Loman exposeert in de kleine schuur met unieke objecten. Die worden met eindeloos geduld gemaakt van door de natuur afgedankte materialen uit bos, berm of tuin. De theeschenkerij is de plek voor een kop koffie of thee met iets lekkers.

Openingstijden en entree
Tijdens de hele maand april is De Boschhoeve op zaterdag en zondag geopend van 10.00-17.00 uur met uitzondering van 1e paasdag. (Op 2e paasdag wel open). De entree is gratis.

 

Opmerking

Hoewel we ons best doen alle informatie op deze site correct en up-to-date te houden, kan het voorkomen dat een activiteit niet (langer) plaatsvindt of een locatie niet meer te bezoeken is. We raden u daarom aan om, indien mogelijk, de informatie via telefoon, e-mail of website te verifiëren.

Locatie Kwekerij De Boschhoeve

Locatie
Adres
Boshoeve 3
PC/Plaats
6874 NB Wolfheze
Telefoon
026 4821231
E-mail
Website