deze site wordt verzorgd door: tuinsites.nl wroeten.nl
suggesties van google:

16de Euregionale Kersenhappening

2019

print
Locatie
Plaats
Bilzen
Provincie
Limburg (B)
Website

16de Euregionale Kersenhappening

Wij heten iedereen van harte welkom op deze Haspengouwse ’feestdag’, telkens de tweede zondag van juli. Een dag waarop jong en oud elkaar ontmoeten temidden van alles wat met kersen te maken heeft.

Onze grote centrale expo van ruim 250 verschillende hoogstam kersenvariëteiten zal de show stelen. Nergens anders kan u zoveel kersen bekijken en vergelijken.

De expo wordt vergezeld van talrijke nevenactiviteiten, waaronder de kersenproef- en verkoopstand en de stand kersenverwerking, de NBS-infostand met boeken en materialen, de NBSW-infostand snoei, aanplant en plantenziekten en de presentatie van De Sapmobiel(r) en de Bijmobiel.

De hele dag door kan u gratis ritjes maken met het kersentreintje doorheen het kasteeldomein van Alden Biesen.

Voor de kids voorzien we doe-activiteiten.

...

Maak het gezellig op onze vele buitenterrasjes en zitbanken omringd met standjes van kersenpannenkoeken, kersengebak, kersenbier, puur natuurlijk appelsap, enz.

Alvast tot dan!

Bijkomende info:

uren evenement: 10 u. tot 17 u.

inkom: GRATIS

Opmerking

Hoewel we ons best doen alle informatie op deze site correct en up-to-date te houden, kan het voorkomen dat een activiteit niet (langer) plaatsvindt of een locatie niet meer te bezoeken is. We raden u daarom aan om, indien mogelijk, de informatie via telefoon, e-mail of website te verifiëren.

Locatie Landcommanderij Alden Biesen

Locatie
Adres
Kasteelstraat 6B
PC/Plaats
3740 Bilzen
Telefoon
E-mail
Website