deze site wordt verzorgd door: tuinsites.nl wroeten.nl
suggesties van google:

Proefdag Eetbaar Landschap

2019

print
Locatie
Plaats
De Horst, Groesbeek
Provincie
Gelderland
Website

Proefdag Eetbaar Landschap

Fransjan de Waard en Wouter van Eck over voedselbossen: van visie en ontwerp tot het plukken van de vruchten.

Bent u ondernemer met een (toekomstige) natuurcamping, recreatieterrein of (moes)tuin met cateringbedrijf? Wilt u de mogelijkheden uit de natuur benutten om meer waarde uit uw bedrijf te halen en beleving toe te voegen? Maar weet u nog niet hoe? Dan is deze proefdag er voor u!

Eetbaar Landschap lijkt ontzettend abstract, maar is juist heel tastbaar. Want door het toepassen van de principes van permacultuur verhoogt u de gezondheid van het ecosysteem, de biodiversiteit in uw omgeving én de economische waarde van uw bedrijf. Het voedselbos als systeem is daar een prachtig voorbeeld van en vandaag ontdekt u hoe dat er precies uitziet!

De gehele dag is interactief. ’s Ochtends licht Fransjan de Waard de theorie toe over gezonde ecosystemen. Onderwerpen als bodem, plantengroei en ecologie komen aan bod. In de middag neemt Wouter van Eck ons mee voor een rondleiding door Foodforest Ketelbroek. Daar gaan we zien, ruiken én proeven waar het uiteindelijk allemaal om gaat!

Geef u op via www.degroenekoepel.nl

Opmerking

Hoewel we ons best doen alle informatie op deze site correct en up-to-date te houden, kan het voorkomen dat een activiteit niet (langer) plaatsvindt of een locatie niet meer te bezoeken is. We raden u daarom aan om, indien mogelijk, de informatie via telefoon, e-mail of website te verifiëren.

Locatie Dorpshuis De Slenk

Locatie
Adres
Reestraat 2
PC/Plaats
6562 LK De Horst, Groesbeek
Telefoon
024 39 75 282
E-mail
Website