deze site wordt verzorgd door: tuinsites.nl wroeten.nl
suggesties van google:

Helleborusdagen 2019

t/m 2019

print
Locatie
Plaats
Aalbeek
Provincie
Limburg
Website

Mededeling

Vanwege de uitbraak van het Corona-virus zijn verschillende activiteiten afgelast. Informeer daarom - indien mogelijk - via telefoon of website of de activiteit nog doorgang vindt.


Helleborusdagen 2019

komend weekeinde, zaterdag en zondag 23 en 24 februari beide dagen van 10:00 tot 17:00 uur, gratis toegang gratis parkeren

In de tuin zijn ze, hoewel vroeger dan andere jaren, nog op gang aan het komen.

Onze in de kas overwinterde Helleborusplanten zijn nu op hun hoogtepunt, tijd dus voor onze seizoensopening.

Vorig jaar hadden we rond deze tijd een late vorstperiode. Dat kan altijd eind februari. Het is wat onwennig de Helleborus in dit voorjaarsachtige weer te zien bloeien. Ze kunnen prima tegen sneeuw en ijs maar een beetje zon maakt ook de Helleborusplanten gelukkig. De bijen zoemen luidruchtig tussen de bloemetjes en genieten er nog meer van dan van de nu volop bloeiende hazelaars en elzen.

Onze seizoensopening mag dit keer rekenen op heerlijk voorjaarsweer.

Aan het eind van de winter beleven de winterrozen hun hoogtepunt. Na maanden van relatieve rust op de kwekerij staan er dan opeens bloemen in de tuin en op zaterdag om 10:00 uur een rij voor de poort voor de allerbeste, meest spannende zeldzaamheden.

De afgelopen jaren werden we daarom op de zaterdag van onze Helleborusdagen steeds bijna helemaal leeg getrokken. Daar hebben we natuurlijk van geleerd. We zorgen elk jaar voor meer voorraad. De nieuwste en meest speciale introducties blijven echter schaars.

Opmerking

Hoewel we ons best doen alle informatie op deze site correct en up-to-date te houden, kan het voorkomen dat een activiteit niet (langer) plaatsvindt of een locatie niet meer te bezoeken is. We raden u daarom aan om, indien mogelijk, de informatie via telefoon, e-mail of website te verifiëren.

Locatie Kwekerij Bastin

Locatie
Adres
Nieuwenhuysstraat 29
PC/Plaats
6336 XV Aalbeek
Telefoon
045 5231475
E-mail
Website