deze site wordt verzorgd door: tuinsites.nl wroeten.nl
suggesties van google:

Planten- en boekenmarkt

2019

print
Locatie
Plaats
Neerijnen
Provincie
Gelderland
Website

Mededeling

Vanwege de uitbraak van het Corona-virus zijn verschillende activiteiten afgelast. Informeer daarom - indien mogelijk - via telefoon of website of de activiteit nog doorgang vindt.


Planten- en boekenmarkt

Voor de 7e keer bent u van harte welkom op de jaarlijkse Planten-en Boekenmarkt, georganiseerd door Lions Rivierenland, op het idyllische plein bij Kasteel Neerijnen. Nieuw dit jaar is de verkoop van vinyl lp’s! Een mooie verzameling in allerlei genres, uiteraard voor kleine prijsjes!

Er is weer een grote variëteit aan kwekers met elk een eigen specialiteit. je vindt er o.a. heerlijk geurende rozen, biologisch gekweekte kruiden, hosta’s, bomen van oude appelrassen en hoogstamfruit, bijzondere vaste planten, kuipplanten etc.

Op de boekenmarkt vind je een uitgebreide collectie mooie boeken op het gebied van literatuur, thrillers, kunst, koken en tuinen. Prachtige boeken voor weggeefprijsjes! Tot slot kunt u genieten van een verse kop koffie of thee met huisgemaakte taarten.

De totale opbrengst van de markt gaat naar ons project “Dat SMAAKT”, een voedingsvoorlichtingsprogramma voor kinderen van de basisscholen in Rivierenland, opgezet in samenwerking met Welzijn West Betuwe.


Aanvang
8 juni 2019 van 10.00-16.00

Entree
Toegang gratis!

Opmerking

Hoewel we ons best doen alle informatie op deze site correct en up-to-date te houden, kan het voorkomen dat een activiteit niet (langer) plaatsvindt of een locatie niet meer te bezoeken is. We raden u daarom aan om, indien mogelijk, de informatie via telefoon, e-mail of website te verifiëren.

Locatie Kasteel Neerijnen

Locatie
Adres
Van Pallandtweg 11
PC/Plaats
4182 CA Neerijnen
Telefoon
E-mail
Website