deze site wordt verzorgd door: tuinsites.nl wroeten.nl
suggesties van google:

Buitenkunst

t/m 2019

print
Locatie
Plaats
Loosdrecht
Provincie
Utrecht
Website

Mededeling

Vanwege de uitbraak van het Corona-virus zijn verschillende activiteiten afgelast. Informeer daarom - indien mogelijk - via telefoon of website of de activiteit nog doorgang vindt.


Buitenkunst

Tien beeldhouwers exposeren hun beelden in de prachtige cottage tuin van Imkerij ’t Schuurtje. Hetty Kasteleins is de drijvende kracht achter deze prachtige locatie. Waar u tijdens dit weekend kunt genieten van een boerenland lunch of een high tea, gemaakt van heerlijke streekproducten (graag vooraf reserveren).

Er is genoeg ruimte om de 50 beelden goed uit te laten komen in de prachtige bloem borders. Het is een uitdaging om met collega’s een dergelijke expositie neer te zetten. Iedereen heeft zijn eigen stijl van werken en hierdoor ook een eigen handschrift gecreëerd.

De beelden variëren van figuratief tot abstract en van klein naar groot. De beelden zijn gemaakt van speksteen, serpentijn en albast. De beelden zijn te koop en zowel voor binnen als buiten.

Tevens wordt er een demonstratie beeldhouwen gegeven door Peggy Eras, zij is ook de docent van deze groep.

Voor extra info. bel 06-54345333

Opmerking

Hoewel we ons best doen alle informatie op deze site correct en up-to-date te houden, kan het voorkomen dat een activiteit niet (langer) plaatsvindt of een locatie niet meer te bezoeken is. We raden u daarom aan om, indien mogelijk, de informatie via telefoon, e-mail of website te verifiëren.

Locatie Imkerij ’t Schuurtje

Locatie
Adres
Oud Loosdrechtsedijk 115
PC/Plaats
1231 LS Loosdrecht
Telefoon
E-mail
Website