deze site wordt verzorgd door: tuinsites.nl wroeten.nl
suggesties van google:

Sneeuwklokjesfeest op De Boschhoeve

t/m 2019

print
Locatie
Plaats
Wolfheze
Provincie
Gelderland
Website

Sneeuwklokjesfeest op De Boschhoeve

Lentegevoel tijdens Sneeuwklokjesfeest

Het gevoel dat de lente eraan komt begint op Kwekerij/Tuin De Boschhoeve in Wolfheze traditiegetrouw met het Sneeuwklokjesfeest op donderdag 7, vrijdag 8 en zaterdag 9 februari. Voor liefhebbers van vroegbloeiende bolgewassen is dit een speciaal evenement. Bezoekers komen dan ook van ver over de landsgrenzen.

Dankzij veel sneeuwklokjes ‘in het groen’ zijn de verschillen in vormen en kleuren goed te zien. Van de aangeboden bijzondere cultivars komt inmiddels een groot aantal, na jarenlange zorg en aandacht, uit de eigen Boschhoevetuin. Collega kwekers komen met variaties van kerstrozen, alpineplanten en vroeg bloeiende heesters en bomen. Vrolijke kleine tulpjes en narcissen en prachtige pioenrozen staan klaar voor de klant. De bollenkisten zijn gevuld met zomerbollen waaronder heel veel dahliasoorten met mooie kleuren en vormen.

Gezelschapsplanten voor sneeuwklokjes

Op donderdag 7 februari om 12.00 uur vertelt Wim Boens over bekende en minder bekende vroegbloeiende en -groeiende plantensoorten die het uitstekend doen in het gezelschap van sneeuwklokjes. Bij mooi weer zijn de tuinen opengesteld.

In de theeschenkerij kunnen bezoekers terecht voor koffie en thee met lekkers, soep, broodjes en quiches. De entree op 7, 8 en 9 februari bedraagt € 4,- p.p. Dagelijks geopend van 10.00 - 17.00 uur.

Open Sneeuwklokjesdagen

Op zaterdag 16 en 23 februari en 2 maart is De Boschhoeve eveneens geopend. In de tuinen bloeien dan sneeuwklokjes in combinatie met krokussen, winterakonieten en kerstrozen. In de afgelopen jaren zijn veel soorten uitgegroeid tot forse pollen. Toegang gratis.

Kwekerij/Tuin De Boschhoeve

Dineke Logtenberg

Boshoeve 3, 6874 NB Wolfheze

Tel. 026-4821231

Website: www.boschhoeve.nl

 

Opmerking

Hoewel we ons best doen alle informatie op deze site correct en up-to-date te houden, kan het voorkomen dat een activiteit niet (langer) plaatsvindt of een locatie niet meer te bezoeken is. We raden u daarom aan om, indien mogelijk, de informatie via telefoon, e-mail of website te verifiëren.

Locatie Kwekerij De Boschhoeve

Locatie
Adres
Boshoeve 3
PC/Plaats
6874 NB Wolfheze
Telefoon
026 4821231
E-mail
Website