deze site wordt verzorgd door: tuinsites.nl wroeten.nl
suggesties van google:

Open tuinmiddag B&B Ecotuin Keutenberg

2019

print
Locatie
Plaats
Schin op Geul
Provincie
Limburg
Website

Mededeling

Vanwege de uitbraak van het Corona-virus zijn verschillende activiteiten afgelast. Informeer daarom - indien mogelijk - via telefoon of website of de activiteit nog doorgang vindt.


Open tuinmiddag B&B Ecotuin Keutenberg

De tuin als eetbaar landschap.

Geniet de eetbare sierweide.

Als je vertrouwt op de natuur word je eetbare sierweide een onuitputtelijke bron van inspiratie, een thuis voor mens maar ook voor ‘wilde’ dieren en eetbare planten. Inheemse maar ook uitheemse planten met verrassende vruchten vinden hier hun plek.

Geniet de sierlijke moestuin.

Groenten puur uit de moestuin, proef variatie op je bord zonder kunstmest en gif. Gezonde groenten kweken is een plezierige ontspanning terwijl je een stukje zelfvoorzienend wordt. Natuurlijke bescherming en compost zorgen voor kwaliteit. Proef het verschil, het milieu vaart er wel bij.

Geniet het geurige kruidenveld.

Bekende en onbekende kruiden vervolmaken de smaak van de maaltijd. Ze bezitten ook nog eens waardevolle voedingsstoffen. Al eens een kruidenthee gedronken van kruiden die u zelf in de tuin geplukt hebt?

Kom kijken en doe leuke ideeën op. Tuinieren beweegt uw lichaam, ontspant uw geest en levert gezonde voeding. Fijn om te doen.

Geniet van de eetbare sierweide vol afwisseling, de vele soorten groenten uit de sierlijke moestuin en de variatie van kruiden uit het geurige kruidenveld.

Rondleiding: 14.00 en 15.00 uur

Entree: € 3,50 p.p. inclusief fris, koffie/thee en rondleiding

Info: 043-4592007,

Auto parkeren bij gemeenschapshuis ’t Geboew Ljubljanaplein Schin op Geul dan 20 minuten wandelen naar tuin.

Opmerking

Hoewel we ons best doen alle informatie op deze site correct en up-to-date te houden, kan het voorkomen dat een activiteit niet (langer) plaatsvindt of een locatie niet meer te bezoeken is. We raden u daarom aan om, indien mogelijk, de informatie via telefoon, e-mail of website te verifiëren.

Locatie Eco-tuin Keutenberg

Locatie
Adres
Keutenberg 5
PC/Plaats
6305 PP Schin op Geul
Telefoon
043-4592007
E-mail
Website