deze site wordt verzorgd door: tuinsites.nl wroeten.nl
suggesties van google:

Orchilim 2019 - 5de Internationale Orchideeën Tentoonstelling

t/m 2019

print
Locatie
Plaats
Heusden-Zolder
Provincie
Limburg (B)
Website

Orchilim 2019 - 5de Internationale Orchideeën Tentoonstelling

Voor de 5de maal organiseert OVV vzw Regio Limburg de Grote Internationale Orchideeëntentoonstelling Orchilim 2019.

ZLDR luchtfabriek in de gerenoveerde mijn van Heusden-Zolder in Belgisch Limburg vormt het uitzonderlijke decor voor deze Orchideeënshow. Bijna 40 nationale en internationale exposanten zullen in de grote zaal van de luchtfabriek hun mooiste orchideeën Tentoonstellen.

Orchilim 2019 is een 3 jaarlijks evenement dat telkens duizenden bezoekers trekt. Orchilim is dan ook zonder twijfel een van de grootste en mooiste Internationale Orchideeën Shows van Europa.

In het Paasweekend van 2019 zullen bijna 40 exposanten er hun mooiste orchideeën tentoonstellen. Orchideeënproducenten brengen hun laatste creaties van huiskamer orchideeën. Gespecialiseerde orchideeën kwekers brengen planten mee die speciaal gekweekt zijn om mee te dingen in de wedstrijd voor de mooiste orchidee.

Liefhebbers en leden van 12 Orchideeën verenigingen hebben de grootste verscheidenheid in planten. Sommige leden hebben deze planten al meer dan 40 jaar en verschillende ervan zijn in de natuur, door verlies van habitat, reeds uitgestorven.

De botanische tuinen brengen orchideeën mee die soms nog maar net ontdekt zijn, in totaal verschillende duizenden orchideeën. 13 verkopers uit alle werelddelen zullen bijna elke orchidee die men wenst te koop aanbieden.

Enkele duizenden orchideeën brochures zullen aan onze bezoekers gratis aangeboden worden.

De tentoonstelling is toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Inkom 8 €, kinderen tot 14 jaar gratis. Groepen >10 personen: 6€

Opmerking

Hoewel we ons best doen alle informatie op deze site correct en up-to-date te houden, kan het voorkomen dat een activiteit niet (langer) plaatsvindt of een locatie niet meer te bezoeken is. We raden u daarom aan om, indien mogelijk, de informatie via telefoon, e-mail of website te verifiëren.

Locatie ZLDR Luchtfabriek

Locatie
Adres
Marktplein 5
PC/Plaats
3550 Heusden-Zolder
Telefoon
E-mail
Website