deze site wordt verzorgd door: tuinsites.nl wroeten.nl
suggesties van google:

Tuinstartersdag

2019

print
Locatie
Plaats
Appeltern
Provincie
Gelderland
Website

Tuinstartersdag

Een nieuwe tuin, hoe pak je dat aan? Met een halve dag les in praktijk, voorkom je allerlei fouten!

Helaas worden er zo af en toe nog fouten gemaakt bij een tuinindeling: het terras op een verkeerde plaats, geen dieptewerking, te veel stenen, geen zicht op de vijver, een allegaartje aan paadjes, noem het maar op. Nog meer vragen waar over nagedacht moet worden, iedereen vraagt zich dan ook af: Welke grond is het meest geschikt? Hoe ga je het onkruid te lijf? Welke hagen en bomen hoeven niet gesnoeid te worden? Hoe zorg je dat de tuin geen rommeltje wordt? Ben van Ooijen helpt je een handje op weg!

De Tuinen van Appeltern organiseert een dag voor tuinstarters en mensen die hun tuin willen renoveren. Tijdens deze leerzame praktijkdag behandelt Ben van Ooijen alle valkuilen, tips en trucs, zodat iedereen een frisse start kan maken.

Prijs: 17,95 p.p.

 

Opmerking

Hoewel we ons best doen alle informatie op deze site correct en up-to-date te houden, kan het voorkomen dat een activiteit niet (langer) plaatsvindt of een locatie niet meer te bezoeken is. We raden u daarom aan om, indien mogelijk, de informatie via telefoon, e-mail of website te verifiëren.

Locatie De Tuinen van Appeltern

Locatie
Adres
Walstraat 2a
PC/Plaats
6629 AD Appeltern
Telefoon
0487 541732
E-mail
Website