deze site wordt verzorgd door: tuinsites.nl wroeten.nl
suggesties van google:

PUUR Appeltern

t/m 2019

print
Locatie
Plaats
Appeltern
Provincie
Gelderland
Website

PUUR Appeltern

Een boeiend binnen- en buitenprogramma bij De Tuinen van Appeltern van begin november tot en met 6 januari, met vaste en wisselende elementen. Geen grootschalig evenement, maar daarom niet minder sfeervol en boeiend! De toegang in deze periode is gratis.

PUUR is kijken, luisteren, proeven, shoppen, leren en genieten. We beginnen lekker intiem met activiteiten in sfeervol aangeklede binnenruimtes en leiden je vervolgens langs een verkorte tuinroute.

Tijdens Puur kun je denken aan:

- 12 lichtjesavonden. Honderden kaarsjes zullen tegelijk branden in onze accommodatie ‘De Glazen Kas’, wat zorgt voor een behaagelijk en magisch gevoel. Het wordt een gezellig geheel met muziek en vuur;

- Onze winkel die is ingericht met leuke kerstproducten;

- Diverse exposities, die te bewonderen zijn in accommodatie ‘Onze Entree’. Onze bovenverdieping herken je niet meer terug. Was het er deze zomer nog leeg en kaal, is deze nu ingedeeld in verschillende toonkamers en sfeervol aangekleed;

- Verschillende koren die komen optreden;

- Een decoratiewedstrijd, waarvan alle deelnemers hun unieke creaties buiten hebben geëxposeerd;

- Een pure speurtocht voor onze jonge bezoekers;

- En nog veel meer verrassende en pure elementen!

Van november tot half januari is alles PUUR in Appeltern, een sfeervol winterprogramma met vaste en wisselende elementen. Neem een kijkje op de website voor meer informatie en kom gezellig langs!

Opmerking

Hoewel we ons best doen alle informatie op deze site correct en up-to-date te houden, kan het voorkomen dat een activiteit niet (langer) plaatsvindt of een locatie niet meer te bezoeken is. We raden u daarom aan om, indien mogelijk, de informatie via telefoon, e-mail of website te verifiëren.

Locatie De Tuinen van Appeltern

Locatie
Adres
Walstraat 2a
PC/Plaats
6629 AD Appeltern
Telefoon
0487 541732
E-mail
Website