deze site wordt verzorgd door: tuinsites.nl wroeten.nl
suggesties van google:

Herfst pioenen weekend

t/m 2018

print
Locatie
Plaats
Nieuwerkerken
Provincie
Limburg (B)
Website

Mededeling

Vanwege de uitbraak van het Corona-virus zijn verschillende activiteiten afgelast. Informeer daarom - indien mogelijk - via telefoon of website of de activiteit nog doorgang vindt.


Herfst pioenen weekend

In de herfst zetten we één weekend onze deuren weer open. Kom langs voor een degelijk advies en kies uit ons ruim assortiment klassieke en prachtige nieuwe soorten. De catalogus is online beschikbaar. Wil je echt zeker zijn dat je favoriete pioen er nog is, dan is tijdig reserveren aangeraden.

We rooien krachtige jonge wortels boordevol energie. Daarna worden ze gewassen en gedeeld. Dit is handenarbeid zodat we de beste wortels kunnen selecteren. Vaak geven onze pioenen het eerste jaar al bloem.

Het najaar is de mooiste tijd om te planten. ’s Winters laat je de natuur best haar werkt doen en zodra de lente in aantocht is verschijnen de nieuwe scheuten. Maar een goede voorbereiding is het halve werk. Meer plant hint en tips vindt je hier.

 

Opmerking

Hoewel we ons best doen alle informatie op deze site correct en up-to-date te houden, kan het voorkomen dat een activiteit niet (langer) plaatsvindt of een locatie niet meer te bezoeken is. We raden u daarom aan om, indien mogelijk, de informatie via telefoon, e-mail of website te verifiëren.

Locatie Graefswinning

Locatie
Adres
Diestersteenweg 222
PC/Plaats
3850 Nieuwerkerken
Telefoon
+32 (0) 11 883611
E-mail
Website