deze site wordt verzorgd door: tuinsites.nl wroeten.nl
suggesties van google:

Halloween Griezeltochten 2018

t/m 2018

print
Locatie
Plaats
Appeltern
Provincie
Gelderland
Website

Halloween Griezeltochten 2018

Dit jaar organiseren we alweer voor de 10e keer de Halloween Griezeltochten! We gaan de spannendste acts van afgelopen jaren terug laten komen in de tocht. Ons thema is namelijk: ‘The Most Creepy Jobs’!

Dit komt er als volgt uit te zien… Het park wordt verdeeld in verschillende sectors waar je de meest enge figuren en monsters tegenkomt! Denk aan een angstaanjagende, plastisch chirurg die zijn patiënten nogal hardhandig opereert en schuif je bij de sector ‘Onderwijs’ aan in een klas vol griezelige engerds. De Halloween Griezeltochten worden al jaren georganiseerd in samenwerking met De Megense Comedie, een amateur toneelgezelschap uit het naburige dorpje Megen. Zij brengen een leger van vrijwilligers op de been die samen met bijna alle Appeltern medewerkers ‘de klus’ klaren. Iedereen doet mee en speelt de rol van z’n leven. Dus, ben jij bestand tegen enge geluiden en achtervolgingen door monsters? Kom dan naar De Tuinen van Appeltern!

Inlopen kan van 17:45 tot 21:00 uur. Iedere 5 minuten start een tocht.

Voor iedere leeftijd kost een kaartje €10,50. Helaas hebben leden bij dit evenement geen gratis toegang, dit betreft geen tuingerelateerd evenement. (Kortings)bonnen kunnen niet ingeleverd worden tijdens deze avonden. Parkeren kost €3,-.

Opmerking

Hoewel we ons best doen alle informatie op deze site correct en up-to-date te houden, kan het voorkomen dat een activiteit niet (langer) plaatsvindt of een locatie niet meer te bezoeken is. We raden u daarom aan om, indien mogelijk, de informatie via telefoon, e-mail of website te verifiëren.

Locatie De Tuinen van Appeltern

Locatie
Adres
Walstraat 2a
PC/Plaats
6629 AD Appeltern
Telefoon
0487 541732
E-mail
Website