deze site wordt verzorgd door: tuinsites.nl wroeten.nl
suggesties van google:

Groei en Bloei Herfstmarkt

2018

print
Locatie
Plaats
Emmeloord
Provincie
Flevoland
Website

Groei en Bloei Herfstmarkt

Op zaterdag 6 oktober 2018 organiseert Groei & Bloei afdeling Noordoostpolder voor de veertiende keer een herfstmarkt in en om het Aeres aan De Balkan te Emmeloord. De entree van deze school wordt feestelijk versierd met een of meerdere bloemstukken.

Ruim 50 standhouders, veelal uit de regio, laten het publiek kennismaken met hun hobby, werk en producten. Er is van alles te zien en te beleven: van bloemen, planten, heesters, diverse soorten bollen, knollen, bloemzaden, bloemstukken, pompoenen en kalebassen, vogelhuisjes, huis- en tuindecoraties tot bijzondere sieraden, keramiek, brocante, schilder- en glassierkunst, etc. Er zijn proeverijen van diverse polderproducten en ook de zelfgemaakte bonbons en nougat en andere lekkernijen ontbreken dit jaar niet. Een strovlechtster maakt prachtige voorwerpen, een botanische schilderes is ter plekke aan het werk en een imker vertelt u van alles over de bijen en de honing.

Men kan advies vragen aan een tuinontwerper en kijken hoe een ervaren bloemschikster in korte tijd de mooiste bloemstukjes maakt..

Ook is er een heuse plantendokter aanwezig: bij hem kunt u terecht met al uw vragen over bomen, heesters en tuin- en kuipplanten.

Uiteraard is Groei & Bloei zelf ook aanwezig met een informatiestand

Natuurlijk worden de kinderen niet vergeten: Staatsbosbeheer gaat met kinderen o.a. nestkastjes, insectenhotels en uilen maken.

Mocht u moe zijn geworden, dan kunt u gezellig op het binnen terras even bijkomen met heerlijke koffie/thee en gebak.

Deze knusse herfstmarkt is grotendeels binnen: geen koude voeten en nattigheid, dus.

Gezelligheid, voor zowel bezoekers als standhouders, staat voorop.

De markt begint om 10.00 uur en duurt tot 17.00 uur.

Niet - leden betalen € 3,50 entree

Kinderen tot 12 jaar: gratis..

Leden, alleen op vertoon van Groei & Bloei ledenpas: gratis entree

Meer inlichtingen:

www.herfstmarktnop.nl

info@herfstmarktnop.nl

0527 271327

 

Opmerking

Hoewel we ons best doen alle informatie op deze site correct en up-to-date te houden, kan het voorkomen dat een activiteit niet (langer) plaatsvindt of een locatie niet meer te bezoeken is. We raden u daarom aan om, indien mogelijk, de informatie via telefoon, e-mail of website te verifiëren.

Locatie Aeres Training Centre

Locatie
Adres
De Balkan 16
PC/Plaats
8303 GZ Emmeloord
Telefoon
E-mail
Website