deze site wordt verzorgd door: tuinsites.nl wroeten.nl
suggesties van google:

Zomerbloemenfestijn

t/m 2018

print
Locatie
Plaats
Wolfheze
Provincie
Gelderland
Website

Zomerbloemenfestijn

Wie van zomerbloemen houdt mag op 3, 4, 10 en 11 augustus het zomerbloemenfestijn van Kwekerij/Tuin De Boschhoeve niet missen!

Hoogzomer is de beste tijd voor een bezoek aan de pluktuin voor de allermooiste bossen bloemen. Er is volop keuze uit bloeiende vaste planten en eenjarigen als zinnia’s, cosmea’s, malva’s, zonnebloemen, dille, siertabak, sierlijke grassen en dahlia’s, uiteraard allemaal onbespoten. Boeketten op kleur of juist heerlijk alle kleuren door elkaar. Er valt veel te kiezen.

Hoogzomer is ook de tijd voor gladiolen en op het erf kunnen bezoekers een eigen gladiolenboeket samen stellen. Wie het zelf plukken en schikken niet ziet zitten kan kiezen uit kant en klare Boschhoeveboeketten van tuinvrouw Anke Pols en in de kleine schuur houden de dames van Villa Muze een verkoopexpositie van (vintage) kannen en vazen met karakteristiek bloemwerk.

Ondanks de extreme droogte staan de tuinen van de Boschhoeve er nog prachtig bij. De grote borders en de siermoestuin zijn een lust voor het oog en bieden veel inspiratie voor een (her)inrichting van de eigen tuin. De kwekerij biedt een aantrekkelijk assortiment vaste planten en volop bloeiende, grote dahliaplanten van goede kwaliteit.De grote schuur nodigt uit tot snuffelen en de theeschenkerij biedt koffie en thee, heerlijke taarten, quiches, tulbanden en kruidkoek.

Het Zomerbloemenfestijn op 3, 4, 10 en 11 augustus duurt van 10.00 tot 17.00 uur. De toegang is gratis.

Opmerking

Hoewel we ons best doen alle informatie op deze site correct en up-to-date te houden, kan het voorkomen dat een activiteit niet (langer) plaatsvindt of een locatie niet meer te bezoeken is. We raden u daarom aan om, indien mogelijk, de informatie via telefoon, e-mail of website te verifiëren.

Locatie Kwekerij De Boschhoeve

Locatie
Adres
Boshoeve 3
PC/Plaats
6874 NB Wolfheze
Telefoon
026 4821231
E-mail
Website