deze site wordt verzorgd door: tuinsites.nl wroeten.nl
suggesties van google:

Bloemen plukken in de pluktuin

t/m 2018

print
Locatie
Plaats
Bosschenhoofd
Provincie
Noord Brabant
Website

Mededeling

Vanwege de uitbraak van het Corona-virus zijn verschillende activiteiten afgelast. Informeer daarom - indien mogelijk - via telefoon of website of de activiteit nog doorgang vindt.


Bloemen plukken in de pluktuin

De PlukkerijDe Plukkerij is een pluktuin van de zussen Anja en Ilse. Elk jaar zaaien ze de fraaie vakkentuin in met vele soorten eenjarige plukbloemen. Er is ook een tuindeel met vaste planten op kleur waar volop uit geplukt mag worden.

In de maanden juli, augustus en september staat alles volop in bloei en is de tuin geopend voor publiek. U kunt de tuin individueel bezoeken; ook kinderen vinden zelf plukken geweldig!

Er is een gezellig "Koffiehuisje" bij de tuin, waar u wat kunt drinken, we geven er ook workshops en u kunt er zelfgemaakte producten kopen zoals jam, chutney etc.

Openingsdagen en -tijden
Wij zijn deze periode open op de volgende dagen:

Woensdag: 10-16 u
Vrijdag: 10-16 u
Zaterdag: 12-17 u

Opmerking

Hoewel we ons best doen alle informatie op deze site correct en up-to-date te houden, kan het voorkomen dat een activiteit niet (langer) plaatsvindt of een locatie niet meer te bezoeken is. We raden u daarom aan om, indien mogelijk, de informatie via telefoon, e-mail of website te verifiëren.

Locatie De Plukkerij

Locatie
Adres
Margrietstraat 27
PC/Plaats
4744 AJ Bosschenhoofd
Telefoon
0165-707818
E-mail
Website