deze site wordt verzorgd door: tuinsites.nl wroeten.nl
suggesties van google:

Bloemenjaarmarkt

2018

print
Locatie
Plaats
Groningen
Provincie
Groningen
Website

Bloemenjaarmarkt

Op Goede Vrijdag, 30 maart 2018, vindt in het centrum van Groningen weer de grootste bloemenenplantenmarkt van Noord-Nederland plaats: De Bloemenjaarmarkt.

Traditiegetrouw bieden ruim honderd marktkooplieden op de Grote markt, het Waagplein, de Vismarkt, de oude Ebbingestraat en het A-Kerkhof een grote variëteit aan o.a. verse bloemen en (kamer) planten aan.

Groot aantal bezoekers
De Bloemenjaarmarkt - ook wel Bloemetjesmarkt genoemd - trekt jaarlijks een groot aantal bezoekers. De P+R-terreinen aan de rand van Groningen zijn hier goed op voorbereid.

Voor € 6,00 kunt u uw auto veilig parkeren om vervolgens met 5 personen de Citybus van- en naar het centrum tenemen. Daarnaast kunt u ook parkeren in één van de vele parkeergarages in de stad.

Bloemendepot
Midden op de Grote Markt staat een heus “bloemendepot”. Tussen 09:00 en 18:00 uur kunt u hier gratis uw bloemen en planten stallen. Dit geeft gelegenheid met de handen vrij verder te zoeken naar prachtige snijbloemen, grote en kleine kamerplanten, bloembollen, zaaigoed en tuin- en kuipplanten, lekker te genieten van de eerste voorjaarszon of te shoppen in 1 van de vele winkels in de binnenstad.

Sfeerproeven
Geen plantjes nodig? Ook dan is het leuk om te komen. Verspreid over de stad worden allerlei leuke activiteiten georganiseerd. Tussen 09:00 en 17:00 is in het centrum van Groningen veel te beleven.

Opmerking

Hoewel we ons best doen alle informatie op deze site correct en up-to-date te houden, kan het voorkomen dat een activiteit niet (langer) plaatsvindt of een locatie niet meer te bezoeken is. We raden u daarom aan om, indien mogelijk, de informatie via telefoon, e-mail of website te verifiëren.

Locatie Binnenstad Groningen

Locatie
Adres
Binnenstad Groningen
PC/Plaats
9711 KT Groningen
Telefoon
050-3187388
E-mail
Website