deze site wordt verzorgd door: tuinsites.nl wroeten.nl
suggesties van google:

Helleborus Dagen

t/m 2018

print
Locatie
Plaats
Bant
Provincie
Flevoland
Website

Helleborus Dagen

Deze dagen kan men genieten van de vele bloeiende Helleborussen en vroege voorjaarsbollen in twee polder tuinen de Goldhoorn Gardens in Bant en de Stekkentuin in Espel.

Na een kijkje te hebben genomen in de tuin waar vele Helleborussen staan zoals groot- als kleinbloemig, anemoonachtig, dubbelbloemig en voorjaarsbollen, kan men een kijkje nemen in de Lifestyle winkel: hier kunt u terecht voor jassen, outdoor laarzen etc. en ook allerlei decoratieve woon- en tuinaccessoires te vinden zoals landelijke vazen, wanddecoratie van drijfhout.

In de ontvangstruimte is er gelegenheid onder het genot van een kopje koffie/thee te brainstormen over eventueel een tuinontwerp, advies of mooie beelden van de tuin zien die geprojecteerd worden op scherm.

Tijdens de Helleborusdagen tuin gratis.

Open van 10.00 tot 17.00 uur.

Opmerking

Hoewel we ons best doen alle informatie op deze site correct en up-to-date te houden, kan het voorkomen dat een activiteit niet (langer) plaatsvindt of een locatie niet meer te bezoeken is. We raden u daarom aan om, indien mogelijk, de informatie via telefoon, e-mail of website te verifiëren.

Locatie De Goldhoorn Gardens van Elly Kloosterboer

Locatie
Adres
Klutenweg 13
PC/Plaats
8314 PB Bant
Telefoon
0527-261525
E-mail
Website