deze site wordt verzorgd door: tuinsites.nl wroeten.nl
suggesties van google:

6x Wandelen met Boom en Co

t/m 2018

print
Locatie
Plaats
Lisse
Provincie
Zuid Holland
Website

6x Wandelen met Boom en Co

Samen met Groei & Bloei afdeling Bollenstreek organiseert het Natuur Milieu en Educatie centrum De Groene Bol dit jaar een zestal wandelingen onder de titel Boom en Co. Deze zes wandelingen vormen met elkaar een volledige introductiecursus over bomen en wordt gehouden vanuit het lokaal van De Groene Bol op het Landgoed Keukenhof.

Tijdens deze wandelingen wordt aandacht geschonken aan de verschijningsvormen van bomen en struiken gedurende het gehele jaar. Bomen herkennen aan de knoppen, de schors, de bladeren, de bloemen en de vruchten.

Tijdens de wandelingen wordt ook aandacht geschonken aan de natuurlijke processen die plaats vinden in de natuur en worden ook de kruidachtige planten niet vergeten.

Boom en Co is dus een prima gelegenheid om uw kennis over bomen en struiken te vergroten of deze op een heel interessante wijze weer eens op te frissen.

Gaat u mee? Er is ruimte voor maximaal 20 deelnemers. Deelname is gratis.

NME de Groene Bol bevindt zich op Landgoed Keukenhof tegenover restaurant de Hofboerderij en naast kinderboerderij Poelepetaat. Landgoed Keukenhof is vrij toegankelijk.


Praktische info
De wandelingen beginnen om 14:00 uur en duren ongeveer anderhalf uur.

Data wandelingen
zaterdag 3 februari 2018
zaterdag 7 april 2018
zaterdag 12 mei 2018
zaterdag 7 juli 2018
zaterdag 8 september 2018
zaterdag 17 november 2018

Meer informatie
Meer informatie vind u op deze pagina van de website van Kasteel Keukenhof.

Aanmelden
Groei en Bloei, de heer Wim Grimme via grimme@xs4all.nl of 0252 - 413 657; NME de Groene Bol, Brenda Clemens via brenda@degroenebol.nl.

Opmerking

Hoewel we ons best doen alle informatie op deze site correct en up-to-date te houden, kan het voorkomen dat een activiteit niet (langer) plaatsvindt of een locatie niet meer te bezoeken is. We raden u daarom aan om, indien mogelijk, de informatie via telefoon, e-mail of website te verifiëren.

Locatie Kasteel Keukenhof

Locatie
Adres
Keukenhof 1
PC/Plaats
2161 AN Lisse
Telefoon
0252 - 750690
E-mail
Website