deze site wordt verzorgd door: tuinsites.nl wroeten.nl
suggesties van google:

Open middag

2018

print
Locatie
Plaats
Wenum-Wiesel
Provincie
Gelderland
Website

Open middag

Barb’s Beeldentuin in Wenum Wiesel bij Apeldoorn-Noord is open op afspraak het hele jaar door en heeft 3 open middagen in 2018 op 10 juni, 2 september en 11 november.

Tijdens de open middag kunt u kijken naar meestal figuratieve en organische bronzen en stenen beelden in de tuin. Soms wordt het een tikkeltje abstract of surrealistisch. Barbara maakt 31 jaar beelden en heeft veel ervaring met het werken met diverse materialen zoals klei, was en brons en diverse steensoorten zoals marmer, Franse kalksteen, serpentijn, speksteen, hardsteen, etc.

De tuin is ingericht en beplant met heesters, bloemen, kruiden + fruitboompjes + struiken. Achterin de tuin is de plek voor workshops speksteen.

Het is een diertjes vriendelijke tuin, er is een vijver met planten, kikkers, zelfs een salamander gespot en andere waterbeestjes. In de beplanting is veel rekening gehouden met vogels, egels, bijen en vlinders en andere beestjes om voedsel in de tuin te kunnen vinden. Er hangt een insecten hotel en vogelhuisjes en er is een winter egelhuisje achterin de tuin gemaakt.

Vindt u het leuk om hier een workshop speksteen of boetseren mee te maken, meld je dan aan bij een van de workshops met open inschrijving of plan een eigen datum in met een groepje mensen (min. 4 pers.) Tijdens de open middag geeft ze informatie over de workshops. Bij goed weer is Barbara doorlopend aan een beeld bezig, er kan iets gedemonstreerd worden en kunt u vragen stellen.

Meer informatie en aanmelden op www.barbsgallery.com

Opmerking

Hoewel we ons best doen alle informatie op deze site correct en up-to-date te houden, kan het voorkomen dat een activiteit niet (langer) plaatsvindt of een locatie niet meer te bezoeken is. We raden u daarom aan om, indien mogelijk, de informatie via telefoon, e-mail of website te verifiëren.

Locatie Barb`s Beeldentuin

Locatie
Adres
Fluitersweg 34
PC/Plaats
7345 BK Wenum-Wiesel
Telefoon
055-5212407
E-mail
Website