deze site wordt verzorgd door: tuinsites.nl wroeten.nl
suggesties van google:

Oefen het druiven snoeien

2017

print
Locatie
Plaats
Monster
Provincie
Zuid Holland
Website

Oefen het druiven snoeien

Ga bij Themapark De Westlandse Druif in de leer en oefen op de vele druivenbomen die in november worden gesnoeid. Daar waar in veel gevallen een cursus stopt bij de mondelinge uitleg, gaan cursisten bij de druiventuin in Monster ook aan de slag. Op 11 en 18 november staan weer twee cursusochtenden op het programma.

De teelt van druiven wint terrein aan populariteit, zowel in volkstuinen als in achtertuinen. Een mooi gevolg daarvan is een toename in gemotiveerde snoeicursisten bij Themapark De Westlandse Druif. Te kort snoeien is niet goed, maar te lang ook niet. Goed snoeien is een vak dat je leert door te doen. Om goed en enthousiast aan de slag te kunnen is een basiscursus van grote waarde. Voor deze cursus kunnen geïnteresseerden bij Themapark De Westlandse Druif terecht op 11 of 18 november. Beide dagen wordt men van half 10 tot en met 12 uur meegenomen in de wereld van de druif.

Zelf aan de slag

Deelnemers aan de snoeicursus gaan na één ochtend naar huis met praktische tips, handige trucs en het vertrouwen en de vaardigheid te kunnen snoeien. Dit vooral door de goede balans tussen theorie en praktijk en Ton Immerzeel, bevlogen cursusleider en bedrijfsleider op de druiventuin.

Inschrijven kan nog

De kosten voor deelname aan een cursusochtend bij De Westlandse Druif bedragen 20 euro, inclusief koffie en thee. Deelnemers kunnen direct de eigen druiven snoeien of meehelpen bij De Westlandse Druif. Aanmelden voor de druivensnoeicursus kan telefonisch naar de Westlandse Druif via 0174-248787 of per e-mail naar receptie@westlandsedruif.nl.

Opmerking

Hoewel we ons best doen alle informatie op deze site correct en up-to-date te houden, kan het voorkomen dat een activiteit niet (langer) plaatsvindt of een locatie niet meer te bezoeken is. We raden u daarom aan om, indien mogelijk, de informatie via telefoon, e-mail of website te verifiëren.

Locatie Themapark De Westlandse Druif

Locatie
Adres
Vlotlaan 535
PC/Plaats
2681 TW Monster
Telefoon
0174-248787
E-mail
Website