deze site wordt verzorgd door: tuinsites.nl wroeten.nl
suggesties van google:

The Hidden Gardens

Vogelwaarde - Zeeland

print
Naam
The Hidden Gardens
Adres
Bossestraat 77
PC/Plaats
4581BB Vogelwaarde
Telefoon
0114 671805
E-mail
Website

Locatie The Hidden Gardens

Beschrijving The Hidden Gardens

Hidden Gardens, VogelwaardeDe diverse thematuinen geven elk seizoen nieuwe geheimen prijs. Het Spaanse Alhambra met zijn lange, smalle waterbassin en Moors prieel oogt schitterend. Kom tot rust in de Japanse tuin met zijn specifieke sfeer, de Zen-tuin en salamandervijver.

Een grassen- en bloemenweide gaat over in het achterliggende open Zeeuwse landschap. Geurende rozen en lavendel verspreiden hun aangename geur in de Rozentuin.

Er zijn 3 vijvers, allen in biologisch evenwicht zonder gebruik van filters en/of lampen. Vanaf de schelpenpaden, terrassen en leuke prieeltjes kunt u volop van de tuinen genieten.

Er is verkoop van koffie/thee/fris en stekjes uit eigen tuin. De tuinen zijn open op afspraak, ook voor high-tea’s, lunches, rondleidingen, fotoreportages etc.

Zie voor verdere informatie onze website.

Wij verwelkomen u graag in The Hidden Gardens.

Opmerking

Hoewel we ons best doen alle informatie op deze site correct en up-to-date te houden, kan het voorkomen dat een activiteit niet (langer) plaatsvindt of een locatie niet meer te bezoeken is. We raden u daarom aan om, indien mogelijk, de informatie via telefoon, e-mail of website te verifiëren.

Activiteiten bij The Hidden Gardens

  • Geen activiteiten bekend

In de nabije omgeving van The Hidden Gardens vindt u ook: