deze site wordt verzorgd door: tuinsites.nl wroeten.nl
suggesties van google:

Open tuindag met lenteproeverij Italiaanse wijnen

2018

print
Locatie
Plaats
Dilsen-Stokkem
Provincie
Limburg (B)
Website

Open tuindag met lenteproeverij Italiaanse wijnen

Onze tuin heeft een oppervlakte van maar liefst 50 are. De voortuin heeft een structuur van rozen en haagjes, afgewisseld met bestrating die zowaar doorloopt in de hal van het huis.

De achtertuin begint bij het grote terras en is opgebouwd in een geometrisch pratroon dat het verlengde vormt met de architectuur van het huis. Centraal loopt een prachtige rozengang. Verder vindt men her en der verspreid verschillende rozenperken die afwisselen met kleurrijke bloemen, struiken in blokvorm en bodembedekkers.

Het grasperk zorgt doorheen heel de tuin voor de nodige ademruimte. In het tweede gedeelte bevindt zich een prachtige, oude druivenserre omgeven door een kleine moestuin en een vijver met terras.

In het derde gedeelte vnden we de boomgaard van jonge, hoogstammige fruitbomen. Door heel de tuin domineren ongeveer 30 hoogstammige sierbomen zoals Catalpa, Paulonia, Liriodendron enz.

Tuindegustatie
Arte Vinum organiseert deze tuindegustatie bestaande uit:

* Proeven Italiaanse wijnen
* Genieten van Bruscette "alla nonna"
* Enkele bijzondere cocktails
* Dit alles in onze open tuin

Entree
8 Euro

Openingsuren
Van 10.00 tot 19.00 u

Opmerking

Hoewel we ons best doen alle informatie op deze site correct en up-to-date te houden, kan het voorkomen dat een activiteit niet (langer) plaatsvindt of een locatie niet meer te bezoeken is. We raden u daarom aan om, indien mogelijk, de informatie via telefoon, e-mail of website te verifiëren.

Locatie Arte Vinum

Locatie
Adres
Kapelstraat 123
PC/Plaats
3650 Dilsen-Stokkem
Telefoon
0473/672154
E-mail
Website