deze site wordt verzorgd door: tuinsites.nl wroeten.nl
suggesties van google:

Natuurmarkt Helmond

2018

print
Locatie
Plaats
Helmond
Provincie
Noord Brabant
Website

Natuurmarkt Helmond

In stadswandelpark de Warande is het altijd al goed toeven, maar op zondag 10 juni is het extra leuk om er heen te gaan. Dan vindt hier tussen 12.00 en 17.00 uur de jaarlijkse ‘Natuurmarkt Helmond’ plaats. In bijna 50 kramen geven organisaties voorlichting en demonstraties op het gebied van natuur, milieu en duurzaamheid, gericht op het hele gezin!

Deze markt, met ieder jaar vertrouwde en nieuwe deelnemers, biedt de nodige doe-activiteiten en interactie met het publiek, zodat je je geen moment hoeft te vervelen. De markt is niet-commercieel van opzet en daarmee uniek te noemen. De toegang is gratis. De Natuurmarkt Helmond wordt gehouden in en rondom de Bijenhal in stadswandelpark De Warande (Kluis 1, 5707 GP Helmond).

Op de website www.imkersvereniginghelmond.nl/natuurmarkt vindt u een nadere omschrijving van de activiteiten.

Opmerking

Hoewel we ons best doen alle informatie op deze site correct en up-to-date te houden, kan het voorkomen dat een activiteit niet (langer) plaatsvindt of een locatie niet meer te bezoeken is. We raden u daarom aan om, indien mogelijk, de informatie via telefoon, e-mail of website te verifiëren.

Locatie Stadswandelpark De Warande

Locatie
Adres
Kluis 1
PC/Plaats
5707 GP Helmond
Telefoon
E-mail
Website