deze site wordt verzorgd door: tuinsites.nl wroeten.nl
suggesties van google:

Open Dag Nijmeegse Stadstuinen

t/m 2018

print
Locatie
Plaats
Nijmegen
Provincie
Gelderland
Website

Open Dag Nijmeegse Stadstuinen

20-jarig jubileum Open Dag Nijmeegse Stadstuinen op zaterdag 9 en zondag 10 juni van 10 tot 17 uur.

20-jarig jubileum
Voor deze jubileumeditie stellen meer dan veertig inwoners van de Gemeente Nijmegen hun tuinen open voor publiek – en dan niet een dag, maar een heel weekend! Dat doen zij op zaterdag 9 en/of zondag 10 juni. Je bent van harte welkom om er rond te struinen, inspiratie op te doen en te genieten van al het moois. Net als in voorgaande jaren vormen ook dit jaar een aantal tuinen het decor voor de werken van regionale kunstenaars. Het beloven twee prachtige dagen te worden.

Wie doen er allemaal mee?
Zoals elk jaar maken we een mooie brochure met alle deelnemende adressen en tuinomschrijvingen. Bijzonder in deze jubileumuitgave is een gedicht over de Open Dag Nijmeegse Stadstuinen van de Nijmeegse stadsdichter Amal Karam.

Brochure
De brochure is vanaf half mei voor 3 euro verkrijgbaar bij Intratuin Malden; VVV Rijk van Nijmegen; Dekker v.d. Vegt Boekverkopers, Nijmegen; ‘Geknipt voor uw tuin’, Lent.

Meer weten?
Kijk voor meer informatie over de Open Dag Nijmeegse Stadstuinen op: www.nijmeegsestadstuinen.nl

Opmerking

Hoewel we ons best doen alle informatie op deze site correct en up-to-date te houden, kan het voorkomen dat een activiteit niet (langer) plaatsvindt of een locatie niet meer te bezoeken is. We raden u daarom aan om, indien mogelijk, de informatie via telefoon, e-mail of website te verifiëren.

Locatie Organisatie Open Dagen Nijmeegse Stadstuinen

Locatie
Adres
p/a Hazenkampseweg 114
PC/Plaats
6531 NN Nijmegen
Telefoon
024 - 356 58 83
E-mail
Website