deze site wordt verzorgd door: tuinsites.nl wroeten.nl
suggesties van google:

Lentemarkt bij De Boschhoeve

2018

print
Locatie
Plaats
Wolfheze
Provincie
Gelderland
Website

Lentemarkt bij De Boschhoeve

Lentemarkt zaterdag 21 april 2018

Kwekerij/tuin de Boschhoeve zet op zaterdag 21 april voorjaarsbloeiende bolgewassen en vaste planten in de schijnwerpers.

April is een prima maand voor zomerbollen en – knollen. Denk aan dahlia’s, monbretia’s, kuifananassen en begonia’s. Er is inmiddels een grote collectie opgebouwd van sterke planten die het ook goed doen in de (half)schaduw. Ook hebben we alweer eenjarigen en verse kruiden.

Collega-kwekers presenteren (historische) bollen en knollen, tulpenbossen, vers van het land, heemplanten, primula’s en rotsplanten. Agrarische bedrijven uit de IJsselvallei van Vereniging ‘Toer de Boer op’ komen met ambachtelijk bereide lekkernijen.

Genieten
In de tuinen kunnen bezoekers genieten van de vele vroeg bloeiende heesters en vaste planten, maar ook van honderden bloeiende tulpen, bosanemonen, kievietsbloemen en narcissen. Daarna of tussendoor kun je binnen lekker rondneuzen tussen de groente- en bloemenzaden, tuingereedschap van Sneeboer, Engelse gieters, bleekpotten uit Friesland en oude veiling- en magazijnkisten.

De brocantehoeken zijn opnieuw ingericht met aantrekkelijke vondsten uit binnen- en buitenland. In de theeschenkerij is volop lekkers verkrijgbaar.

Openingstijden en entree
Welkom van 10.00 tot 17.00 uur. De entree tijdens de lentemarkt is gratis. 

 

Opmerking

Hoewel we ons best doen alle informatie op deze site correct en up-to-date te houden, kan het voorkomen dat een activiteit niet (langer) plaatsvindt of een locatie niet meer te bezoeken is. We raden u daarom aan om, indien mogelijk, de informatie via telefoon, e-mail of website te verifiëren.

Locatie Kwekerij De Boschhoeve

Locatie
Adres
Boshoeve 3
PC/Plaats
6874 NB Wolfheze
Telefoon
026 4821231
E-mail
Website