deze site wordt verzorgd door: tuinsites.nl wroeten.nl
suggesties van google:

Cursus Druiven krenten

2018

print
Locatie
Plaats
Monster
Provincie
Zuid Holland
Website

Cursus Druiven krenten

Druiven krenten: de kunst van het weglaten

Op 21 en 28 april organiseert Themapark De Westlandse Druif de cursus krenten. Het druivenkrentseizoen staat voor de deur en steeds meer hobbykwekers willen zich het krenten eigen maken.

Deelnemers aan de cursus maken zich voornamelijk de kunst van het juiste weglaten eigen en brengen vorm aan de prachtige trossen die zullen ontstaan.

Voordelig leren, dat is het bij Themapark De Westlandse Druif zeker. Iedere cursist kan als zij willen vlieguren maken in de druivenkas van het themapark.

Het geleerde brengen zij in praktijk en ze kunnen meters maken om hun krentvaardigheid verder te ontwikkelen.

Het grote voordeel van deze oefening in de praktijk is dat de krentcursus gratis is voor wie de Westlandse Druif na de cursus nog minimaal vier maal komt helpen in de krenttijd.

De cursus vindt dit jaar plaats op zaterdag 15 en zaterdag 22 april, van 09.00 uur tot 12.00 uur. De kosten voor deelname bedragen 20 euro, inclusief koffie of thee.

Aanmelden kan telefonisch via 0174-248787 of per e-mail naar receptie@westlandsedruif.nl.

 

Opmerking

Hoewel we ons best doen alle informatie op deze site correct en up-to-date te houden, kan het voorkomen dat een activiteit niet (langer) plaatsvindt of een locatie niet meer te bezoeken is. We raden u daarom aan om, indien mogelijk, de informatie via telefoon, e-mail of website te verifiëren.

Locatie Themapark De Westlandse Druif

Locatie
Adres
Vlotlaan 535
PC/Plaats
2681 TW Monster
Telefoon
0174-248787
E-mail
Website