deze site wordt verzorgd door: tuinsites.nl wroeten.nl
suggesties van google:

Plantjesmarkt in de moestuin van kasteel Twickel

2018

print
Locatie
Plaats
Ambt-Delden
Provincie
Overijssel
Website

Plantjesmarkt in de moestuin van kasteel Twickel

In de moestuin van Twickel wordt zaterdag 12 mei voor de vijfde keer een speciale verkoop gehouden van bijzondere, eenjarige zomerbloeiers. De liefhebber kan er ook terecht voor groenteplanten, kruiden, kuipplanten en verzorgingstips.

Ook dit jaar hebben de hoveniers en tuinvrijwilligers van Twickel een bijzondere collectie eenjarige zomerbloeiers, kuipplanten, kruiden en groenten gekweekt. Deze worden als vanouds verwerkt in de kasteeltuin en keuken, maar zijn ook te koop in de moestuin van Twickel.

Tijdens deze plantenmarkt zijn de hoveniers en tuinvrijwilligers van Twickel aanwezig voor vragen over groene wetenswaardigheden. Behalve zomerbloeiers zijn kruiden, sla, tomaten, kool en andere groene planten te koop.

Een bezoek is de moeite waard: leifruit bomen, gerestaureerde kassen, teelbedden met oude groenterassen, een pluktuin en bijenstal maken de moestuin tot een levend monument.


Locatie moestuin
De ommuurde moestuin van Twickel ligt aan de Twickelerlaan 11.

Entree
De toegang is gratis.

Opmerking

Hoewel we ons best doen alle informatie op deze site correct en up-to-date te houden, kan het voorkomen dat een activiteit niet (langer) plaatsvindt of een locatie niet meer te bezoeken is. We raden u daarom aan om, indien mogelijk, de informatie via telefoon, e-mail of website te verifiëren.

Locatie Landgoed Twickel

Locatie
Adres
Twickelerlaan 7
PC/Plaats
7495 VG Ambt-Delden
Telefoon
074 - 376 10 20
E-mail
Website