deze site wordt verzorgd door: tuinsites.nl wroeten.nl
suggesties van google:

Planten- en Boekenmarkt Neerijnen

2018

print
Locatie
Plaats
Neerijnen
Provincie
Gelderland
Website

Planten- en Boekenmarkt Neerijnen

Op 9 juni a.s. vindt de jaarlijkse Planten- en Boekenmarkt, georganiseerd door Lions Rivierenland, plaats in Neerijnen. Voor de 6e keer tref je een grote variëteit aan kwekers aan op het idyllische plein bij Kasteel Neerijnen. Je vindt er o.a. heerlijk geurende rozen, biologisch gekweekte kruiden, bomen van oude appelrassen en hoogstamfruit, vlinderplanten, bijzondere vaste planten, etc.

Natuurlijk is er ook weer een boekenmarkt, waar je een uitgebreide collectie boeken vindt op het gebied van literatuur, kunst, koken en tuinen. Prachtige boeken voor weggeefprijsjes!

Tot slot kunt u genieten van een verse kop koffie of thee met huisgemaakte taarten.

De totale opbrengst van de markt gaat naar ons project “Dat SMAAKT”, een voedingsvoorlichtingsprogramma voor kinderen van de basisscholen in Rivierenland, opgezet in samenwerking met Welzijn Geldermalsen.

Opmerking

Hoewel we ons best doen alle informatie op deze site correct en up-to-date te houden, kan het voorkomen dat een activiteit niet (langer) plaatsvindt of een locatie niet meer te bezoeken is. We raden u daarom aan om, indien mogelijk, de informatie via telefoon, e-mail of website te verifiëren.

Locatie Kasteel Neerijnen

Locatie
Adres
Van Pallandtweg 11
PC/Plaats
4182 CA Neerijnen
Telefoon
E-mail
Website