deze site wordt verzorgd door: tuinsites.nl wroeten.nl
suggesties van google:

De KERS - Euregionale kersenhappening

2018

print
Locatie
Plaats
Bilzen
Provincie
Limburg (B)
Website

De KERS - Euregionale kersenhappening

In 2018 organiseert de Nationale Boomgaardenstichting haar 15de Euregionale kersenhappening met een grote centrale expo van meer dan 250 oude en moderne kersenvariëteiten uit de gehele Euregio. Dat wordt kijken en vergelijken.

Alles over kersen leert u op de voorziene talrijke nevenactiviteiten zoals de kersenproef- en verkoopstand, de stand kersenverwerking, de bijen-infostand, de NBSW-infostand aangaande snoei, aanplant en plantenziekten, gegidste wandelingen doorheen de historische Hertenberg kersenboomgaard van Alden Biesen...

Verpozen kan u op onze gezellige verbruiksterrasjes te midden van de kersenpannenkoekenstand en de standen van kersengebak en kersenijs.

Ook dit jaar zullen er verrassende nieuwigheden zijn..., niet zelden is dit culinair. Zoals we destijds ook uitpakten met onze cherry pops en kerseloos.

Maak gratis ritjes met de kersenboemel doorheen het grote kasteeldomein van Alden Biesen. Ieder jaar een groot succes.

Onze kinderanimatie ontfermt zich over de allerkleinsten.

Wij hopen u allen te mogen verwelkomen op dit grootse kersenfeest. Alvast tot dan!

 

Opmerking

Hoewel we ons best doen alle informatie op deze site correct en up-to-date te houden, kan het voorkomen dat een activiteit niet (langer) plaatsvindt of een locatie niet meer te bezoeken is. We raden u daarom aan om, indien mogelijk, de informatie via telefoon, e-mail of website te verifiëren.

Locatie Landcommanderij Alden Biesen

Locatie
Adres
Kasteelstraat 6B
PC/Plaats
3740 Bilzen
Telefoon
E-mail
Website